UWAGA, FIRMA EURO-DACH Z PIASECZNA

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

5 października 2011, 00:37

Zgadzam sie: good 0 bad

Uwaga na firmę Euro-Dach z Piaseczna. Trzy lata właściciel mi udowadniał, że moją winą jest kilkakrotne zalanie domu po zrobionym przez niego nowym dachu,na płaskim, małym domu. Koszty remontów zbliżyły się do wartości tego dachu.
Pozdrawiam
Alicja

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 listopada 2011, 13:13

Zgadzam sie: good 0 bad

Niezłe dziadostwo. To nie możesz jakoś swoich praw dochodzić?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dekorator wnętrz Liczba postów: 369 Grupa: Firmy budow... I think choosing the right interior style really depends on personal taste and how you use the space every day. Small details like lighting, colors, and furnitu...
  • How do I choose the right tiktok shop setup servic... Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... I’m planning to launch my first TikTok Shop soon, but I’m still unsure about the setup process. I’ve been reading about different options, and a tiktok shop set...
  • Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 89 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
  • Remont mieszkania Liczba postów: 99 Grupa: Firmy budow... Szukając porad związanych z podłogami i wykończeniem wnętrz, natrafiłem na FanaBerry - https://fanaberry.com.pl . Blog porusza tematy związane z panelami podłog...
  • Serwis AGD Liczba postów: 9 Grupa: Firmy budow... Utrzymanie sprawności urządzeń AGD ma bezpośredni wpływ na komfort codziennego życia, dlatego w przypadku awarii warto skorzystać z usług sprawdzonego serwisu.....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21373 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 199

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */