Ubezpieczenie

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

28 maja 2026, 15:06

Zgadzam sie: good 0 bad

W moim przypadku pomocna okazała się firma Bellvare - ubezpieczenia dla przedsiębiorcy , gdy potrzebowałem wsparcia przy wyborze ubezpieczenia zdrowotnego. Doradcy pomagają przeanalizować dostępne rozwiązania oraz wybrać zakres ochrony odpowiadający sytuacji klienta.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 czerwca 2026, 12:03

Dzień dobry, mam do Was ogromną prośbę o poradę, bo temat spędza mi sen z powiek od dobrych kilku tygodni. Pracuję jako wolny strzelec, zarządzam bazami newsletterowymi dla kilku większych marek i ostatnio uświadomiłem sobie, jaka odpowiedzialność na mnie ciąży. Jak mi się ktoś włamie na serwer albo na konto, to kary za naruszenie RODO mogą mnie po prostu zmieść z planszy, o utracie zaufania klientów nawet nie wspominając. Zacząłem szukać jakiegoś ratunku i wpadły mi w oko ubezpieczenia cyber, bo z tego co widzę, to polisy obejmują też właśnie kwestie administracyjne i wsparcie prawne w takich kryzysowych momentach. Pytanie tylko, czy dla jednoosobowej działalności to nie jest strzelanie z armaty do wróbla? Z drugiej strony, koszty ewentualnego prawnika czy audytu po ataku pewnie przewyższą składkę za parę lat z góry. Korzysta ktoś z Was z takiej ochrony? Interesuje mnie głównie, jak wygląda procedura zgłaszania takiej szkody, czy trzeba mieć jakieś super certyfikowane zabezpieczenia własne, żeby w ogóle chcieli z nami rozmawiać, czy wystarczą zwykłe, zdroworozsądkowe praktyki? Bardzo chętnie poczytam o Waszych doświadczeniach, bo muszę podjąć jakąś decyzję do końca miesiąca.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 czerwca 2026, 13:06

anchor sei network wallet

Zgłoś | Cytuj | Link

wczoraj, 15:52

Hi, everyone, I've been checking out this great blog for a while, and I felt like to contribute some of my experiences. As a side note, from my experience a lot of gamblers always miss about solid bankroll management, something that absolutely makes or breaks your long-term results. Furthermore, platforms right now are becoming much more dynamic, so one need to be smart. Anyway, you should examine https://chicken-road-code-7.pages.dev - https://chicken-road-code-7.pages.dev, which gives some great strategies on how to improve your odds. It’s also obvious that chasing money lost is the easiest path to lose your balance, so please learn when to quit. What do you think about that? Share your stories here!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zakupy przez internet Liczba postów: 550 Grupa: Porady i op... Zastanawiałam się ostatnio nad tym, jak ważna jest dla nas jakość widzenia i opieka nad oczami. Swoją drogą, zna ktoś dobry salon optyczny rzeszów? Mam wrażenie...
  • Common Neanthe Bella Palm Problems and How to Fix... Liczba postów: 2 Grupa: Porady i op... Symptoms associated with Neanthe Bella Palms are yellow leaves, brown leaf tips and pest problems. Yellow leaves may be caused by overwatering, brown tips may b...
  • Jaki deweloper Liczba postów: 13 Grupa: Porady i op... Według mnie dobrze zarządzane inwestycje to podstawa sukcesu. Na stronie https://www.warynski.pl/ znajdziesz informacje o działalności Waryński S.A., firmy spec...
  • Jaki dobry materac wybrać? Liczba postów: 977 Grupa: Porady i op... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli chcecie zadbać o komfort i jakość Waszego snu, to polecam Wam sprawdzić ofertę fir...
  • Przeprowadzka - Kraków Liczba postów: 44 Grupa: Porady i op... Jeżeli szukacie firmy, które oferuje kompleksowe usługi związane z przeprowadzkami na terenie Warszawy i okolic, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdzie...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21372 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 302

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */