Umywalka do łazienki

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

3 kwietnia 2014, 12:40

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam
Remontuje łazienkę i poszukuje wyjątkowych , stylowych umywalek. Ciekawe znalazłam na tej stronie http://www.florisa.pl/category/umywalki-desig n co o nich myślicie ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 maja 2014, 00:02

Bardzo mi się podobają oryginalne umywalki, jak najbardziej jestem za ich wykorzystaniem w łazience. Mam tutaj na myśli nie tylko nietypowy kolor umywalki (nie biały czy ecru), ale także niebanalny kształt. Sama mam w łazience model w kształcie muszelki i jestem z niego bardzo zadowolona. Idealnie wpisał się w klasyczną aranżację łazienki.

____
obrączki srebrne

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 maja 2014, 12:17

Oryginalne i stylowe umywalki do łazienki znajdziecie u nas www.Victori.pl miła obsługa chętnie służy swoją pomocą.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 maja 2014, 20:50

Też bardzo lubię takie nietypowe umywalki, bo dzięki nim można unowocześnić swoją łazienkę. Stawiam na umywalki w czarnych kolorach, takie prezentują się naprawdę baaardzo stylowo:)

Zgłoś | Cytuj | Link

19 maja 2014, 16:55

A ja wolę tradycyjne, białe umywalki o owalnym kształcie. Mam łazienkę zaaranżowaną w tradycyjnym, klasycznym stylu, więc taka nowoczesna umywalka raczej by do niej nie pasowała.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 czerwca 2014, 18:42

u znajomych mają umywalkę, która wygląda jak wykonana z kamienia, nie wiem gdzie to dokłądnie kupili, ale wiem, ze sporo zapłacili, ale co tu dużo gadać wrażenie robi na każdym

Zgłoś | Cytuj | Link

6 czerwca 2014, 11:49

Umywalka z kamienia też byłaby ciekawym rozwiązaniem ale ciekawe jak z konserwacją.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 czerwca 2014, 22:02

Ja jestem zakochana w umywalce z żółrego onyxu, coś w tym rodzaju http://marmurowe.pl/blaty-umywalki-schody-i-i nne/250-umywalka-yellow-onyx.html. Faktycznie jest to droga rzecz, ale trwała. Co do konserwacji, jeszcze nie zgłębiałam tematu...

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lipca 2014, 08:39

W kwestii umywalki to zawsze staram się postawić na jakość dlatego też warto sprawdzić co oferują najlepsi producenci www.Victori.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lipca 2014, 19:16

Im bardziej niebanalna umywalka, tym lepiej dla aranżacji całej łazienki. Ja mam u siebie umywalkę w kolorze ciemnobordowym, i ten kolor znakomicie komponuje się z beżowymi kafelkami i jasnymi szafkami.

Ten post był edytowany przez wrozka1 dnia: 15 lipca 2014, 19:17
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Overchat AI Liczba postów: 5 Grupa: Ciekawe pom... 250% саламдашуу бонусу жана 180 фриспин – бул мүмкүнчүлүктөр дүйнөсүнө кеңири чакыруу. Ал башталгычтарга ишеним берип, тажрыйбалуу оюнчуларга горизонтторду кеңе...
  • Astronaut Game Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... I wanted to share my thoughts about the Astronaut Game because I’ve been trying it for a while and it really caught my attention in a surprising way. At first g...
  • Banger Liczba postów: 10 Grupa: Ciekawe pom... Thank you very much!
  • Nowoczesne rozwiązania w kuchni Liczba postów: 394 Grupa: Ciekawe pom... Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie różnego rodzaju woreczki do chleba i laminaty spożywcze? Ważny jest dla mnie szeroki wybór produktów. Ostatnio...
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 131 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20248 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 176

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >