Umywalka do łazienki

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

6 marca 2015, 13:33

Zgadzam sie: good 0 bad

Użytkownik anka83 napisał: A ja ostatnio widziałam na jakimś zdjęciu... czerwona
umywalkę ;)

W jakimś klubie muzycznym? :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 marca 2015, 00:28

Dobrej jakości umywalki ma w ofercie Koło. Niedawno kupiliśmy umywalkę Twins. Umywalka jest bardzo ładna, a specjalna warstwa, powłoka REFLEX dodatkowo podkreśla jej biel i ułatwia utrzymanie w czystości.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 marca 2015, 12:28

Fajne umywalki są w sklepie z wyposażeniem łazienek w Elblągu, na Grunwaldziej 77d/1 – gdyby ktoś był z tych okolic to można sporo fajnych rzeczy kupić. Ja kupiłam umywalkę blatową cersanit Ontario – 60 centymetrów. Bardzo podoba mi się ten produkt, jest praktyczny i prosty w zamontowaniu.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 marca 2015, 12:17

Polecam poszukać ich przede wszystkim w dobrych sklepach internetowych gdzie wybór jest zdecydowanie największy przy jednocześnie niższej cenie,designerskie meble dostępne są także na www.Decolab24.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

20 marca 2015, 20:15

Mi się podobają umywalki od rękodzielników. Pełno jest teraz sklepów z ceramiką, gdzie artyści sprzedają swoje dzieła. Jest wybór pięknych umywalek we wszystkich kolorach, z różnymi zdobieniami. Z cenami różnie, ale rękodzieło to wiadomo, że specjalnie tanio nie będzie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 marca 2015, 21:17

Jestem bardzo zadowolony z zakupu umywalki wpuszczanej w blat Nova Pro z Koła. Z umywalki korzystam już jakiś czas i wszystko jest ok. Wygląda super, łatwo się ją czyści i jest z porządnego materiału. Dobry produkt za dobre pieniądze.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 marca 2015, 11:05

Teraz u nas znajdziecie kilka ciekawych wzorów umywalek,oczywiście wszystko najwyższej klasy i jakości,sami zobaczcie
http://www.victori.pl/umywalki-i-postumenty,c602.html

Zgłoś | Cytuj | Link

23 kwietnia 2015, 18:08

Mnie się bardzo podobają umywalki z kamienia, a najbardziej mi się marzy z czarnego marmuru, jak na tej stronce http://marmurowe.pl/11-blaty-umywalki-schody- i-inne :)

Zgłoś | Cytuj | Link

24 kwietnia 2015, 10:50

Faktycznie są bardzo ładne i nie można im odmówić stylu,luksusu. Pytanie tylko czy każdego będzie stać na taką umywalkę z kamienia bo moim zdaniem nie,wiec to też ważny aspekt. A sprawdzałeś podaną przeze mnie umywalkę? Teraz mamy naprawdę ciekawe promocje i rabaty.

www.Victori.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

29 kwietnia 2015, 21:55

ja szukałam bardzo długo umywalki, w końcu znalazłam tą idealną...oczywiście ceramiczną bo teraz to robią z różnych laminatów. kupowałam przez neta bo wygodniej, na lazienkaplus - bardzo chwalę sobie, szybko i bezproblemowo!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Overchat AI Liczba postów: 5 Grupa: Ciekawe pom... 250% саламдашуу бонусу жана 180 фриспин – бул мүмкүнчүлүктөр дүйнөсүнө кеңири чакыруу. Ал башталгычтарга ишеним берип, тажрыйбалуу оюнчуларга горизонтторду кеңе...
  • Astronaut Game Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... I wanted to share my thoughts about the Astronaut Game because I’ve been trying it for a while and it really caught my attention in a surprising way. At first g...
  • Banger Liczba postów: 10 Grupa: Ciekawe pom... Thank you very much!
  • Nowoczesne rozwiązania w kuchni Liczba postów: 394 Grupa: Ciekawe pom... Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie różnego rodzaju woreczki do chleba i laminaty spożywcze? Ważny jest dla mnie szeroki wybór produktów. Ostatnio...
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 131 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20248 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 191

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >