offline madejski fachowiec 
                 | 
												|
| 
						 | |
| Reklamy Google | |
offline zosia77 praktykant 
                 | 
												|
| 
						 | |
| Reklamy Google | |
offline jola85 kierownik 
                 | 

Fajne umywalki są w sklepie z wyposażeniem łazienek w Elblągu, na Grunwaldziej 77d/1 – gdyby ktoś był z tych okolic to można sporo fajnych rzeczy kupić. Ja kupiłam umywalkę blatową cersanit Ontario – 60 centymetrów. Bardzo podoba mi się ten produkt, jest praktyczny i prosty w zamontowaniu.  | 

| 
						 | |
offline Decolab24.pl doświadczony 
                 | 
												|
| 
						 | |
offline MajkaZ inżynier 
                 | 

Mi się podobają umywalki od rękodzielników. Pełno jest teraz sklepów z ceramiką, gdzie artyści sprzedają swoje dzieła. Jest wybór pięknych umywalek we wszystkich kolorach, z różnymi zdobieniami. Z cenami różnie, ale rękodzieło to wiadomo, że specjalnie tanio nie będzie.  | 

| 
						 | |
| Reklamy Google | |
offline Kriss praktykant 
                 | 
												|
| 
						 | |
offline Victori_pl fachowiec 
                 | 
												|
| 
						 | |
Gość: ingerbordżen praktykant  | 

Mnie się bardzo podobają umywalki z kamienia, a najbardziej mi się marzy z czarnego marmuru, jak na tej stronce http://marmurowe.pl/11-blaty-umywalki-schody- i-inne :)  | 

| 
						 | |
offline Victori_pl fachowiec 
                 | 

Faktycznie są bardzo ładne i nie można im odmówić
stylu,luksusu. Pytanie tylko czy każdego będzie stać na
taką umywalkę z kamienia bo moim zdaniem nie,wiec to też
ważny aspekt. A sprawdzałeś podaną przeze mnie
umywalkę? Teraz mamy naprawdę ciekawe promocje i
rabaty.  | 

| 
						 | |
Gość: kumiko praktykant  | 
												|
| 
						 | 
Umywalka do łazienki
« 
				Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Ostatnio na forum
- Overchat AI Liczba postów: 5 Grupa: Ciekawe pom... 250% саламдашуу бонусу жана 180 фриспин – бул мүмкүнчүлүктөр дүйнөсүнө кеңири чакыруу. Ал башталгычтарга ишеним берип, тажрыйбалуу оюнчуларга горизонтторду кеңе...
 - Astronaut Game Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... I wanted to share my thoughts about the Astronaut Game because I’ve been trying it for a while and it really caught my attention in a surprising way. At first g...
 - Banger Liczba postów: 10 Grupa: Ciekawe pom... Thank you very much!
 - Nowoczesne rozwiązania w kuchni Liczba postów: 394 Grupa: Ciekawe pom... Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie różnego rodzaju woreczki do chleba i laminaty spożywcze? Ważny jest dla mnie szeroki wybór produktów. Ostatnio...
 - Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 131 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...