Usuwamy plamy: jagody, herbata, piwo, rdza

« Powrót do artykułu: Usuwamy plamy: jagody, herbata, piwo,... | « Powrót do grupy:

29 maja 2017, 16:54

Zgadzam sie: good 0 bad

D9 Najwazniejsza w odchudzaniu jest motywacja dziewczyny, ja dzien w dzien ogladam niesamowite metamorfozy przed i po odchudzaniu i daje mi to kopa do ruszania sie, kto chce tez troche motywacji niech niech odwiedza codziennie bloga; http://odchudzaniesasetka.blogspot.com

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 lutego 2018, 12:25

Zgadzam sie: good 0 bad

Od siebie mogę wam polecić zakup pumeksu od firmy www.pumeks.pl Pumeks jest świetny do usuwania zabrudzeń, które nie chcą zejść. Pumeks nie zostawia zarysowań, więc nadaje się do każdej powierzchni.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Urlop od codzienności – nowe systemy hydromasażu Liczba postów: 15 Grupa: Wnętrza Każdy potrzebuje miejsca, w którym może się odprężyć i odzyskać wewnętrzny spokój. Masaż erotyczny to sposób na ucieczkę od codziennego stresu i zanurzenie się....
  • Introducing Geometry Dash and Why It's So Appealin... Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... An Entertaining and Challenging Obstacle Course Geometry Dash is a rhythm-based platform game where players control a cube to overcome a series of traps. What i...
  • Demakijaż oczu Liczba postów: 80 Grupa: Trudne tema... Dobry makijaż to sztuka, ale kluczowe jest, aby zaczynać go od odpowiednich produktów. Trwałe, sprawdzone kosmetyki potrafią zrobić różnicę, a szeroki wybór zna...
  • jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 1259 Grupa: Technologie... Polecam zajrzeć na solidnyfundament.pl – tam znajdziesz mnóstwo cennych porad o budowie i remontach. Sam często korzystam z ich poradników.
  • Automatyka do bram Liczba postów: 324 Grupa: Ogrodzenia... Automatyka firmy https://www.polbram.eu/ jest jedną z lepszych, korzystałem kiedyś z innego producenta i się zawiodłem. Odkąd mam ich ogrodzenie i automatykę ws...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20315 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 276

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >