Usuwamy plamy: jagody, herbata, piwo, rdza

« Powrót do artykułu: Usuwamy plamy: jagody, herbata, piwo,... | « Powrót do grupy:

29 maja 2017, 16:54

Zgadzam sie: good 0 bad

D9 Najwazniejsza w odchudzaniu jest motywacja dziewczyny, ja dzien w dzien ogladam niesamowite metamorfozy przed i po odchudzaniu i daje mi to kopa do ruszania sie, kto chce tez troche motywacji niech niech odwiedza codziennie bloga; http://odchudzaniesasetka.blogspot.com

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 lutego 2018, 12:25

Zgadzam sie: good 0 bad

Od siebie mogę wam polecić zakup pumeksu od firmy www.pumeks.pl Pumeks jest świetny do usuwania zabrudzeń, które nie chcą zejść. Pumeks nie zostawia zarysowań, więc nadaje się do każdej powierzchni.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Co dajecie do balii ogrodowej podczas użytkowania Liczba postów: 1 Grupa: Zagospodaro... Czesc, jestem nowym posiadaczem balii, Prośba o info co dodajecie do wody użytkowana weekendowo - tlen? Chlor?
  • Jaki pomysł na sypialnie Liczba postów: 226 Grupa: Porady i op... Szanowny Panie, Przed aplikacją farby gruntowanie jest konieczne. Może Pan do tego wykorzystać grunt szybkoschnący Śnieżka Acryl-Putz GR43 Pro. Grunt zwiąże kur...
  • samochody Liczba postów: 3 Grupa: Schody i ba... W ciężarówkach to faktycznie ciężej bo nie każdy mechanik zna się na skrzyniach do tirów. Ja bym szukał wyłącznie warsztatów które wprost piszą że robią pojazdy...
  • Markizy tarasowe Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Jaką firmę tworzącą markizy tarasowe polecacie? Chciałabym zamontować nowoczesną markizę na tarasie domu.
  • Prezent dla brata Liczba postów: 304 Grupa: Pasje forum... Myślę, że „Kwiaty mojego życia” Marcina Perygi będzie trafionym prezentem. Ogólnie mam wiele książek przeczytanych i ta została ze mną na długo.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20894 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 318

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */