Nasza firma zajmuje się wywozem różnego rodzaju śmieci oraz gruzu na terenie Krakowa i Jego okolic. NASZE CENY SĄ NAJNIŻSZE W KRAKOWIE. Posiadamy dwa auta marki Lublin o pojemności 14m/sześciennych lub w przypadku ciężkich rzeczy wagowo(gruz,ziemia) do 2ton. W cenę wywozu wliczony jest załadunek. Kontakt telefoniczny pod numerem - 511039071 http://www.wywoz.malopolska.pl
WYWÓZ ŚMIECI, WYWÓZ GRUZU-WSZYSTKIEGO NAJNIŻSZE CENY KRAKÓW
Ostatnio na forum
- Jakie firmy budują hale pod katem magazynu? Liczba postów: 72 Grupa: Firmy budow... Ja ze swojej strony polecam zapoznać się z ofertą firmy, która oferuję takie działania jak zrywanie asfaltu, stabilizacja gruntu, recykling nawierzchni czy frez...
- Remont mieszkania Liczba postów: 108 Grupa: Firmy budow... Remont to całkiem spore wyzwanie, szczególnie gdy chcemy osiągnąć trwały efekt. Czasem lepiej unikać wiercenia w drewnie na rzecz nowoczesnych rozwiązań. Może w...
- parking na okęciu Liczba postów: 10 Grupa: Firmy budow... Jeżeli szukacie sprawdzonego parkingu przy lotnisku w Warszawie, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę Lot Park - Tani Parking przy Lotnisku...
- Rozwój firmy budowlanej - marketing internetowy. Liczba postów: 98 Grupa: Firmy budow... Rozwój firmy wymaga ode mnie coraz lepszego wykorzystywania informacji, dlatego chcę zamieniać gromadzone dane w konkretne wskazówki biznesowe. W tym celu warto...
- Things to Check During a Morocco Transit Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... A connecting flight can seem straightforward until you realize that transit conditions may differ depending on your itinerary and travel circumstances. I usuall...