W Poznaniu, kto najlepszy?

« Powrót do grupy: Robimy dach

5 sierpnia 2009, 18:27

Zgadzam sie: good 0 bad

Słyszałem dość dobre opinie o firmie Jandach, czy ktoś ma doświadczenia dekarskie z tą firmą? Mają parę certyfikatów, parę dużych realizacji, ale nie wiem jak przebiega współpraca. Proszę o opinię, najlepiej tych, którzy współpracowali z nimi.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 sierpnia 2009, 20:20

ja znam bardzo dobrego dekarza to mój chrzestny i nie chwale go bo to rodzina tylko dlatego że naprawdę ma fach w ręku...nikt lepiej nie zrobi od niego naprawde polecam... jego numer to 606-973-935

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 sierpnia 2009, 21:31

Użytkownik lukasz860910 napisał: ja znam bardzo dobrego dekarza to mój chrzestny i nie chwale go bo to rodzina tylko dlatego że naprawdę ma fach w ręku...nikt lepiej nie zrobi od niego naprawde polecam... jego numer to 606-973-935
Witam,
Dziękuję za odpowiedź i info. Obawiam się jednak, że źle ująłem posta. Bo mi zależy na współpracy z firmą, bo projekt jest dość duży - wymaga sprawnej i dość dużej ekipy, mającej doświadczenie w takiej zespołowej pracy. Dlatego też pytałem o Jandach. No chyba, że Twój wujek działa zespołowo to na pewno rozważę propozycję.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 sierpnia 2009, 11:51

on ma firmę jedną ekipę nie wiem ilu osobową...robi z nimi...są naprawdę zgrani i dobrze zorganizowani...tylko u niego kiedyś było ciężko z terminami nie wiem jak teraz... zadzwonić i zapytać nigdy nie zaszkodzi... nie namawiam pana tylko polecam wuja ponieważ wiem że jest naprawdę dobry... że są dobrzy

Zgłoś | Cytuj | Link

6 czerwca 2010, 23:39

Pytanie o Jandach już trochę dawno było, ale że firma dobra i ja akurat kilka miesięcy temu zamieszkałem w domu, który dla mnie budowali to pozwolę sobie na świeżo ocenić: firma terminowa (to rzadkość), solidna, uczciwa i dotrzymująca tego co w umowie. Dom nie budzi zastrzeżeń i wszystko jest tak jak chcieliśmy. Więc jeśli ktoś szuka firmy budującej domki to ja bym się nie zastanawiał.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 czerwca 2010, 16:23

Ja właśnie zaczyna z nimi budowę własnego domku i miło mi czytać takie wpisy jak Twoje Emilu. Pierwsze koty za płoty, póki co współpraca układa się świetnie i nie mogę narzekać. Najważniejsze jest dla mnie terminowe wybudowanei domu, bo obecne mieszkanie będziemy musieli opuścić, więc nie mogę zostać z rodziną na lodzie. Ale jęsli prawdą jest, że z terminami u nich wszystko w porzadku to czuję się uspokojony.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 lipca 2010, 16:08

Ze swojej strony mogę polecic firmę, która współpracuje z takimi przedsiebiorstwami jak Nieruchomości Henclewscy- wiele ich kamienic obejrzec mozna przy Starym Rynku. Doświadczeni fachowcy i terminowo wykonane prace! Załączam link: www.dachpoznan.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Ocieplenie i wygłuszenie poddasza z blachodachówką... Liczba postów: 58 Grupa: Robimy dach Metal roofing can be quite noisy during heavy rain, so combining good attic insulation with proper soundproofing is a smart approach. Closed-cell spray foam can...
  • Deskowanie na zimę Liczba postów: 32 Grupa: Robimy dach Zdecydowanie mogę Wam polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę firmy BAUKRANE - producent szalunków , która oferuje nowoczesne żurawie wieżowe i p...
  • jak zadaszyć taras? Liczba postów: 55 Grupa: Robimy dach Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie firmę Metal-Gum - zadaszenie balkonu , która posiada najróżniejsze zadaszenia tarasów, drzwi i balkonów. Jeżeli j...
  • Porządna blachodachówka - opinie Liczba postów: 58 Grupa: Robimy dach Miejscem godnym polecenia w którym z łatwością znajdziecie idealny materiał na pokrycie dachowe jest https://bogen.pl Pośród ich atrakcyjnej oferty można wyróżn...
  • Jaką dachówkę wybrać? Liczba postów: 40 Grupa: Robimy dach Sprawdź również propozycje od Braas, który przygotował ogromny wybór pokryć dachowych, akcesoriów oraz izolacji, które na pewno przydadzą Ci się podczas budowy....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21401 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 230

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */