Wanna wolnostojąca i płytki ceramiczne

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

22 lutego 2021, 05:09

Zgadzam sie: good 0 bad

find out game engine

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 lutego 2021, 05:38

her explanation game engine

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 lutego 2021, 06:07

see this here game engine

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lutego 2021, 09:37

A pokażecie, jakie wanny macie u siebie w domu? Szukam inspiracji.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lutego 2021, 09:45

hop over to these guys game engine

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 lutego 2021, 07:31

Użytkownik Emilek43 napisał: No i to kierunek jak najbardziej godny uwagi, również
uważam że jeśli chodzi o dobrej jakości wyposażenie
łazienkowego to można znaleźć u nich naprawdę sporo
ciekawych okazji cenowych także jeśli chodzi o wanny,
kabiny prysznicowe czy wysokiej klasy płytki ceramiczne np.
Tubądzin Grand Cave które naprawdę genialnie się
prezentują jak tylko macie na tą łazienkę pomoc :)

Akurat śmiało mogę się z Waszymi wypowiedziami zgodzić, wygląda obiecująco no i ceny mają mega dobre. Sam będę musiał się rozejrzeć :)

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lutego 2021, 07:52

My akurat znaleźliśmy w sklepie LazienkaPlus https://www.lazienkaplus.pl/pl/grzejniki-lazi enkowe,9,91,c/ wszystko co było potrzebne do łazienki i do kuchni dobraliśmy także baterie i zlewozmywaki. Dobrze, że również zadbali o dobrej jakości technikę grzewczą, jak m.in grzejniki łazienkowe Excellent Meteor no i skorzystaliśmy przy dobrej promocji.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lutego 2021, 22:44

Szanowni Państwo,
W nowoczesnych łazienkach coraz częściej odchodzi się od całościowego wykładania ścian ceramiką. Płytki doskonale sprawdzą się w strefach mokrych – koło wanny, umywalki czy prysznica. Pozostałą część ścian można wygładzić gładzią wapienną Śnieżka Acryl-Putz® RV13 Renova i pomalować farbą dedykowaną do łazienek. Gładź jest łatwa w urobieniu i aplikacji, wygodna w szlifowaniu, posiada także właściwości antygrzybiczne.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 września 2022, 12:51

Szukasz pięknych płytek ceramicznych do łazienki - polecam zapoznać się z ciekawym artykułem https://linos.pl/jakie-plytki-ceramiczne-wybr ac-do-mieszkania/

Zgłoś | Cytuj | Link

27 września 2022, 10:31

Polecony artykuł w temacie płytek ceramicznych do łazienki był dla mnie bardzo pomocny https://www.chichotki.pl/plytki-ceramiczne-do -malej-lazienki-jakie-wybrac-aby-optycznie-ja-powiekszyc/

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wynajem sprzętu budowlanego - czy to się opłaca? Liczba postów: 520 Grupa: Ciekawe pom... Podczas organizacji placu budowy bardzo ważne jest odpowiednie zabezpieczenie terenu. Przeglądając dostępne rozwiązania, zainteresowały mnie ogrodzenia tymczaso...
  • Co warto jest kupić na parapetówkę? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli to znajomi to kwiatek, świeczka zapachowa lub patyczki zapachowe, natomiast jeżeli chodzi i coś droższego dla bliskiej osoby to np sztućce, garnki, zasta...
  • Mieszkanie Liczba postów: 64 Grupa: Ciekawe pom... Alicante zachwyca śródziemnomorskim klimatem, dostępem do plaż i wygodą codziennego życia, dlatego nieruchomości w Alicante są atrakcyjną propozycją dla osób sz...
  • Dodatki do domu jako prezent ślubny? Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Szukając inspiracji na zaproszenia ślubne, wpadłam ostatnio na fajny artykuł. Powiem Wam, że to naprawdę istotny element każdej ceremonii. Dobrze dobrane zapros...
  • JAKI SKLEP INTERNETOWY? Liczba postów: 419 Grupa: Ciekawe pom... Hejka, właśnie natknęłam się na coś, co może was zainteresować. Znalazłam stronę Aldi, gdzie możemy sprawdzić ich sklepy. Dla przykładu, tu jest link do sklepu....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21372 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 313

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */