Warto kupować dachówki online?

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

1 września 2016, 14:51

Zgadzam sie: good 0 bad

Oj no nie wiem w Braas do 30 października jest Jesienne Dachobranie 2016 na prawie całą ofertę modeli. Promocja jest uznawana przez dystrybutorów marki, więc czy nie taniej będzie skontaktować się z nimi?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 września 2016, 12:19

Na pewno tak od razu przecież można zobaczyć jak dachówki się prezentują. Dystrybutorów Braas w Polsce jest tylu, że akurat dojazd do nich nie powinien stanowić większego problemu :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 listopada 2016, 10:36

A dlaczego nie? Moim zdaniem jak najbardziej warto, a jedyną rzeczą która trzeba przemyśleś jest wybór sprawdzonego sklepu czy producenta na którym możemy polegać oraz któremu możemy zaufać. Zerknijcie na www.DachyZulawy.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

23 listopada 2016, 06:03

Oczywiście, natomiast gdy ktoś wybrał dachówkę danego producenta np. braas. To najlepiej być u ich dystrybutorów ze strony monier.pl, którzy w przypadku promocji na te dachówki uznają jej warunki.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 listopada 2016, 13:34

Braas jest w całej Polsce wiec mozesz zobaczyć dany produkt online i podjechac do dystrybutora który chyba jest w większości większych miast więc to nie problem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 listopada 2016, 16:19

Bez problemu na stronie monier.pl jest lista wszystkich dystrybutorów. Nie ma opcji, aby mieć tam jakoś strasznie daleko.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 listopada 2016, 20:43

Pewnie , ze warto! Jest sporo wyszukiwarek i porównywarek produktów, wg mnie najlepsze oferty dachów znajdziecie tu http://panoramadachow.pl/ , dużo producentów, fajna, przejrzysa wyszukiwarka.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lutego 2017, 12:53

A blacha stalowa ocynkowana dobrze sprawdzi się an dach domku jednorodzinnego? Tutaj http://www.budmat.pl/index.php/produkty_rozci nanie_blach_ocynkowanych/ przeglądam różne produkty i już sam nie wiem na jaki rodzaj pokrycia dachowego się zdecydować.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lutego 2017, 21:39

Moim zdaniem zakup pokrycia dachowego to poważna sprawa i sam w tej kwestii preferuję zakupy w sklepie stacjonarnym. Chyba, ze macie już konkretną upatrzoną dachówke, to może ma sens. W każdym razie u mnie wykonawstwem pokrycia dachowego zajmowala się Grupa Dekarska marki, a oni prowadza tez sprzedaz dachówek i jako jedyni w okolicy mają skład dachówek Koramic gdabramczyk.pl.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 lutego 2017, 19:53

Najlepiej jednak jest obejrzeć tą dachówkę na żywo. Masz na prawdę duży wybór dystrybutorów Braas i ich mapę na stronie marki. Zobaczysz dachówki wybierzesz najlepszą sprawdzisz jej jakość wykonania i porowatość. Wtedy przekonasz się najlepiej :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Trusted Commercial Roofing Contractors in New Jers... Liczba postów: 1 Grupa: Robimy dach Finding a dependable roofing contractor is essential for protecting your commercial property in New Jersey. @njcommercialroofingpros offers professional roofing...
  • jak zadaszyć taras? Liczba postów: 55 Grupa: Robimy dach Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie firmę Metal-Gum - zadaszenie balkonu , która posiada najróżniejsze zadaszenia tarasów, drzwi i balkonów. Jeżeli j...
  • Porządna blachodachówka - opinie Liczba postów: 58 Grupa: Robimy dach Miejscem godnym polecenia w którym z łatwością znajdziecie idealny materiał na pokrycie dachowe jest https://bogen.pl Pośród ich atrakcyjnej oferty można wyróżn...
  • Ocieplenie i wygłuszenie poddasza z blachodachówką... Liczba postów: 54 Grupa: Robimy dach ja u siebie miałem podobną sytuację i powiem ci że przy wykończeniu poddasza warto pomyśleć też o tym co dasz od środka jako wykończenie. u mnie sprawdziła się....
  • Jaką dachówkę wybrać? Liczba postów: 40 Grupa: Robimy dach Sprawdź również propozycje od Braas, który przygotował ogromny wybór pokryć dachowych, akcesoriów oraz izolacji, które na pewno przydadzą Ci się podczas budowy....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21350 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 336

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */