Warto kupować dachówki online?

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6  ▸

15 lutego 2017, 09:51

Zgadzam sie: good 0 bad

A moim zdaniem nie ma takiej potrzeby, bo jeżeli firma jest sprawdzona i godna zaufania to na pewno dachówka na żywo będzie prezentowała się tak samo o ile nie lepiej. Przy tym jest to wygoda, oszczędzasz czas i pieniądze.

www.DachuZulawy.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 lutego 2017, 16:23

Myślę ze lepiej sprawdzić dachówke na stronie, i udać sie do dystrybutora, np, Braas ma całą mase dystrubutorów w całej Polsce więc na pewno blisko twojego miejsca zamieszkania znajdziesz jakiś punkt.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 grudnia 2017, 22:02

A co myślicie o systemach kominowych w nowych domach? Warto sie na nie zdecydować? Rozważam właśnie założenie ceramicznego systemu kominowego Schiedel. Z tego co czytałem to systemy najwyższej jakości i są stosowane w całej Europie.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 stycznia 2018, 12:10

Jeżeli jest to sprawdzony sklep to dlaczego nie?

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lutego 2018, 12:38

Dokładnie jednak warto sprawdzić je również na żywo i jeżeli o mnie chodzi to polecam zajrzeć do ofert dystrybutorów Braas u których znajdziesz również dachówki będące na promocjach organizowanych przez samego producenta.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 września 2018, 10:20

Ja jednak wolę sprawdzić dachówkę na żywo. Braas ma świetnie rozbudowaną bazę dystrybutorów także szybko ich znajdziecie i tam dokładnie obejrzycie wystawę :)

Zgłoś | Cytuj | Link

26 września 2018, 15:34

Jak najbardziej, decydując się na zakup online zawsze masz niższą cenę i szeroki wybór, wystarczy tylko znaleźć godną zaufania firmę oraz sklep.

MBM.org.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

8 października 2018, 14:08

Ja jednak wolę je najpierw zobaczyć zanim kupię, dlatego tak też zrobiłem wybierając dachówkę Rubin 13V Braas. A teraz możesz jeszcze skorzystać z trwającej promocji, która obejmuje takie modele jak Celtycka Lumino, Turmalin, Teviva Cisar oraz Rubin 13V i obowiązuje do końca października.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 listopada 2018, 13:15

Ja również wolałem kupić je stacjonarne, w naszym przypadku wybór padł na dachówkę ceramiczna Topaz 13V która również została nagrodzona za piękny design międzynarodową nagrodą.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 listopada 2018, 12:45

Jeżeli cena jest dobra to myślę, że warto i jeżeli chodzi o jakość wykonania materiałów to tutaj śmiało mogę powiedzieć, że dachówki ceramiczne i cementowe od Braas zdecydowanie wyróżniają się wysoką jakością wykonania która pozwala cieszyć się najwyższą trwałością przez długie lata i pięknym wyglądem.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Trusted Commercial Roofing Contractors in New Jers... Liczba postów: 1 Grupa: Robimy dach Finding a dependable roofing contractor is essential for protecting your commercial property in New Jersey. @njcommercialroofingpros offers professional roofing...
  • jak zadaszyć taras? Liczba postów: 55 Grupa: Robimy dach Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie firmę Metal-Gum - zadaszenie balkonu , która posiada najróżniejsze zadaszenia tarasów, drzwi i balkonów. Jeżeli j...
  • Porządna blachodachówka - opinie Liczba postów: 58 Grupa: Robimy dach Miejscem godnym polecenia w którym z łatwością znajdziecie idealny materiał na pokrycie dachowe jest https://bogen.pl Pośród ich atrakcyjnej oferty można wyróżn...
  • Ocieplenie i wygłuszenie poddasza z blachodachówką... Liczba postów: 54 Grupa: Robimy dach ja u siebie miałem podobną sytuację i powiem ci że przy wykończeniu poddasza warto pomyśleć też o tym co dasz od środka jako wykończenie. u mnie sprawdziła się....
  • Jaką dachówkę wybrać? Liczba postów: 40 Grupa: Robimy dach Sprawdź również propozycje od Braas, który przygotował ogromny wybór pokryć dachowych, akcesoriów oraz izolacji, które na pewno przydadzą Ci się podczas budowy....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21350 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 403

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */