| offline  Illadia doświadczony  | |
|  | |
| Reklamy Google | |
| offline  sp27bielsko praktykant  | Witam serdecznie. Ne mam takiego ja domu, chociaż mama dom drewniany szkieletowy. Znajomy ma dom inteligentny- rzeczywiście super technika, automatyzacja. warto mieć taki dom, który reaguje na wszystko dosłownie. Zgasi np. tło- jak wyjdziesz z pokoju..... Bezpieczeństwo jest zqapewnione w akim domu. | 
|  | |
| Reklamy Google | |
| offline  SecuritySystems24 doświadczony  | |
|  | |
| offline  Betrycze praktykant  | Moi sąsiedzi maja taki dom. z zewnątrz wygląda jak
stodoła. Dwie ściany drewniane dwie szklane. W środku
superowo. Zazdroszczę im. Ja mam stary a na nowy mnie nie
stać. | 
|  | |
| offline  Bolko praktykant  | Jest bardzo dużo rozwiązań, które sprawiają, że nasz
dom czy mieszkanie stanie się przytulny, komfortowy,
elegancki i przede wszystkim praktyczny. | 
|  | |
| Reklamy Google | |
| offline  rukuk majster  | |
|  | |
| offline  manieq praktykant  | fakt, dom inteligentny to spore ułatwienie. Ale nie dla wszystkich...Myślę, że spisuje się w przypadku dużych domów.. No chyba, że ktoś w swoim apartamencie tez lubi zamontować sobie samo zasłaniające się okna lub zapalające się światło. Ja ogólnie jestem fanatykiem domów inteligentnych, sam u siebie wprowadzam kilka udogodień. niekiedy sam niekiedy z jakiejś firmy.. | 
|  | |
| offline  Porek456 fachowiec  | |
|  | |
| offline  Vijan praktykant  | |
|  | |
| offline  SecuritySystems24 doświadczony  | |
|  | 
Warto mieć dom inteligentny
« 
				Powrót do grupy: Inteligentny dom

Ostatnio na forum
- Instalacja smart home Myslenice Liczba postów: 5 Grupa: Inteligentn... Faktycznie, dobrze dobrany system smart home potrafi całkowicie zmienić komfort życia. Jeśli zależy Ci na kompleksowej realizacji, to oprócz ISAB Technology moż...
- Warto założyć klimatyzację? Liczba postów: 27 Grupa: Inteligentn... Tak tylko zostawię: dogrzewanie w okresie przejściowym klimatyzatorem ma sens, jeśli macie inwerter i tryby eco. Na https://www.aiwa.pl/ łatwo złapać, które mod...
- Projekt domu Liczba postów: 77 Grupa: Inteligentn... polecam ten poradnik https://asof.pl/smart-home-poradnik/
- Szukam klepsydry do sauny Liczba postów: 17 Grupa: Inteligentn... Burger and sandwich options are available too, including bacon cheeseburgers and pulled pork sandwiches. The restaurant also serves seafood items like grilled s...
- moskitiery drzwiowe warszawa Liczba postów: 23 Grupa: Inteligentn... Z własnego doświadczenia mogę polecić montaż moskitier na okna. To świetny sposób, żeby latem cieszyć się świeżym powietrzem bez obawy o owady w domu. U mnie sp...