Prowadzę swoją działalność już kilka lat i wiem, jak wiele pracy trzeba włożyć, żeby firma zaczęła dobrze funkcjonować. Ale co w sytuacji, gdy ktoś chce się wycofać – np. zmienić branżę, przejść na emeryturę albo po prostu spróbować czegoś nowego? Dobrze, że są miejsca takie jak SprzedamBiznes.pl - pilnie sprzedam firmę , gdzie można wystawić firmę na sprzedaż i znaleźć kogoś, kto będzie chciał ją dalej rozwijać. Sprzedaż biznesu to nie tylko sposób na odzyskanie części zainwestowanego kapitału, ale też szansa dla kogoś innego na przejęcie gotowego przedsięwzięcia.
offline barto776 fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Ahmes inżynier
|
Optymalizacja procesów w firmie często wiąże się z koniecznością dogłębnej analizy i zrozumienia obecnego stanu. Nie zawsze jest to łatwe, zwłaszcza gdy mówimy o skomplikowanych strukturach produkcyjno-biznesowych. BB Quality https://www.bbquality.pl/zarzadzanie-procesam i/ oferuje wsparcie w tym zakresie. Czy ktoś korzystał z ich usług i może podzielić się doświadczeniami w modelowaniu procesów? |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline PawełBednarek praktykant
|
|
|
| |
offline Przybysław praktykant
|
Ja osobiście zaczynałem od małych kroków i dużo czytałem o różnych rynkach. Inwestowanie w nieruchomości zagraniczne wymaga dobrego rozeznania lokalnego prawa i sytuacji na rynku. Warto też korzystać ze sprawdzonych źródeł i unikać pochopnych decyzji. Przydatny artykuł znajdziecie tutaj: https://tekce.com/pl/inwestycje |
|
| |
offline PawełBednarek praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline krisBud praktykant
|
Rynek nieruchomości prawie zawsze jest opłacalny, tylko wymaga dobrej i szczegółowej analizy. Raz lepiej zainwestować w magazyn, a innym razem w hotel nad morzem. Mimo to, największe zyski przynoszą inwestycje we własny biznes. Jeżeli nie chcesz inwestować w nieruchomości, a masz fundusze i smykałkę do biznesu, to warto rozważyć zakup jednej z firm na BiznesOferty.pl w dziale firmy na sprzedaż. Przejmujesz gotowy biznes z perspektywami rozwoju, angażujesz się i patrzysz jak firma rośnie. W przypadku nieruchomości, z reguły czepie się korzyści z wynajmu. Są to kwoty nieporównywalnie niższe od dochodów z własnego biznesu. |
|
| |
Gość: vernonju6 praktykant |
|
|
| |
Gość: melbamr3 praktykant |
|
|
| |
Gość: leoit11 praktykant |
|