Wędkowanie

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

9 sierpnia 2011, 12:07

Zgadzam sie: good 0 bad

czy są na tym forum fani wędkowania? Chętnie podyskutuje i wymienie sie doświadczeniami z wędkarzami :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 sierpnia 2011, 12:32

Ja jestem kobietą, ale łowić ryby lubię :) Denerwujące są stereotypy, że kobiety się do tego nie nadają. Nadają, nadają i to jeszcze jak . Nikt nie jest tak cierpliwy jak kobiety

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 czerwca 2013, 15:24

Wędkowanie to bardzo przyjemna rzecz. Ja często korzystam z lotniska w Krakowie, żeby szybko przemieścić się do Gdańska na wędkowanie. Zdarza mi się to przynajmniej 3 razy do roku. Ato wtedy zostawiam na lotnisku na parkingu. http://www.polskielotniska.com/parkingi/lotni sko-chopina/

Zgłoś | Cytuj | Link

17 października 2013, 12:43

Do wędkowania potrzeba dużo cierpliwości, spokoju. Ja tej pasji niestety nie mam, ale mam inne :)

Zgłoś | Cytuj | Link

14 kwietnia 2014, 16:22

Ja lubię łowić ryby, ale nie przepadam za nakładaniem robaka na haczyk. Najlepiej wędkuje się mi na urlopie, wtedy tak do końca odpoczywam , nie myślę o niczym poza poruszającym się spławikiem. W tym roku też już mam zarezerwowaną tanią kwaterę nad jeziorem http://www.e-wczasy.pl/noclegi/region/nad-jez iorem

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 kwietnia 2014, 16:55

Na wędkowanie dałam się wyciągnąć dwa razy i dwukrotnie mi się to dość szybko znudziło, więc raczej trudno byłoby mnie nazwać fanką tej formy spędzania wolnego czasu.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 grudnia 2014, 08:32

Ja na ten przykład nie przepadam za wędkarstwem, ale za to mój szwagier jeździ co roku na weekend do Hotel Żnin i wiem, że łowi w tamtych okolicach:)

Zgłoś | Cytuj | Link

19 grudnia 2014, 12:24

A ja nie znam nic, ale uważam, że zawsze mieć warto ze sobą klucz udarowy

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lutego 2015, 13:05

Ja tam często wypadam na rybki. Fajne miejsce tylko trzeba się wyposażyć w dobre buty wędkarskie.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 marca 2015, 12:41

Hobby drożeje, maja podnieść opłaty za wędkowanie. Przenoszę się na prywatne stawy.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Własny biznes-warto? Liczba postów: 504 Grupa: Pasje forum... Jakiś czas temu trafiłem na ciekawy materiał na stronie - https://newsolution.uno/reklama-zewnetrz na-w-dobie-internetu/ i muszę przyznać, że świetnie opisali ja...
  • Gdzie zamówić catering dietetyczny ? Liczba postów: 182 Grupa: Pasje forum... Jeżeli szukacie niezawodnego cateringu dla firm w Łodzi, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę firmy Iness Catering - iness catering . Wszys...
  • Matcha dla początkujących - pierwsze próby Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Początki z matchą bywają nieco trudne, bo łatwo popełnić drobne błędy. Zbyt gorąca woda albo za duża ilość proszku potrafią zniechęcić już na starcie. Dlatego p...
  • Regina Diamante - Salon Sukien Ślubnych w Lublinie Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Regina Diamante postrzegana jest jako salon, w którym wybór sukni ślubnej staje się doświadczeniem wyjątkowym i pozbawionym pośpiechu. Duże znaczenie ma fakt, ż...
  • Pozycjonowanie stron Liczba postów: 58 Grupa: Pasje forum... Desserts like mini churros, cookies, and thick milkshakes are popular among customers who want something sweet after their Jack in the Box Smash Burger meal, wi...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20483 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 149

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >