Gość: kimchi praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: borys2 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Piotr345 kierownik
|
W przypadku małych firm bardzo ważne jest połączenie wiedzy z zakresu finansów, prawa i podatków. Często jedno zagadnienie wpływa bezpośrednio na drugie. Przekonałem się o tym podczas rozwoju własnej działalności, kiedy pojawiły się pierwsze bardziej złożone kwestie formalne. Szukając informacji odwiedzałem różne strony internetowe, między innymi https://klariteo.pl/. Dzięki temu mogłem lepiej zrozumieć zależności pomiędzy poszczególnymi obszarami związanymi z prowadzeniem biznesu. |
|
| |
Gość: mymorri praktykant |
MYMORRI.VIP helps employees access mymorri portal & view
their payslips, MyPerks rewards, training, and morrisons
account support information. Find guides for Oracle
payslips, password recovery, Kallidus E-Learning, and
employee self-service tools. |
|
| |
Gość: Joopki praktykant |
Jeśli dopiero planujesz własną firmę, warto od początku mieć dobrą księgową. https://www.adamus.net.pl/ zapewnia kompleksową obsługę i pomaga uniknąć błędów, które później mogą kosztować sporo nerwów. Dzięki nim po prostu mogę zaoszczędzić sporo czasu i mniej się stresować przy prowadzeniu biznesu |
|
| |
| Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
Pierwszy rok prowadzenia firmy to ciągłe uczenie się nowych rzeczy. Oprócz zdobywania klientów trzeba pilnować faktur, podatków i dokumentacji. Właśnie wtedy można się przekonać, jak dużo czasu zajmuje księgowość. Czy iKsięgowa jest rozwiązaniem bardziej skierowanym do początkujących przedsiębiorców, czy jego możliwości przydają się przede wszystkim firmom z większą liczbą operacji? |
|
|
Własną działalność gospodarczą
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Wywóz odpadów Liczba postów: 82 Grupa: Firmy budow... Właśnie myśląc o wywozie odpadów, przypomniałam sobie sytuację, gdy pomagałam kumplowi przy remoncie. Mieliśmy sporo gruzu i mebli do wyrzucenia, co okazało się...
- FRONTY MEBLOWE – PRODUCENT Liczba postów: 13 Grupa: Firmy budow... Jeśli szukacie producenta frontów do nowoczesnych zabudów, warto sprawdzić też fronty aluminiowe. CORDIA wykonuje aluminiowe fronty meblowe na wymiar, m.in. z r...
- Dekorator wnętrz Liczba postów: 425 Grupa: Firmy budow... Interior design is a great example of how thoughtful planning can improve the look, comfort, and functionality of a space. Choosing suitable colors, furniture,....
- Księgowa Liczba postów: 110 Grupa: Firmy budow... Obsługę księgową w Poznaniu mojej firmy budowlanej powierzyłem firmie mdoFinanse. Nigdy nie muszę długo czekać na odpowiedź ani samodzielnie sprawdzać statusu s...
- Hydraulik, usługi hydrauliczne - Warszawa i okolic... Liczba postów: 45 Grupa: Firmy budow... Zgadzam się, że przy wyborze materiałów do instalacji hydraulicznych warto zwrócić uwagę na jakość. A w ogóle, to ostatnio rozmawiałam z jednym znajomym hydraul...