Słuchajcie, mam prośbę o radę. Moje dotychczasowe 'meble' w garażu to zbieranina starych szafek z kuchni, które ledwo zipią pod ciężarem narzędzi. Chcę w końcu zainwestować w porządny stół warsztatowy i jakieś sensowne regały. Znalazłem stół warsztatowy u polskiego producenta Fast Service i na zdjęciach wygląda jak nie do zajechania. Czy ktoś z Was ma ich meble u siebie? Zależy mi na czymś z grubym blatem, co nie będzie tańczyć po całym warsztacie przy mocniejszym uderzeniu młotkiem. Warto w to wejść?
Własny biznes-warto?
Ostatnio na forum
- Jak medycyna estetyczna w Bydgoszczy zmienia życie Liczba postów: 8 Grupa: Pasje forum... Gdy szukałam renomowanego salonu kosmetologii estetycznej w Warszawie, trafiłam na LE CHARME – salon kosmatologiczny w Warszawie . Spodobało mi się nowoczesne p...
- Gdzie zamówić catering dietetyczny ? Liczba postów: 182 Grupa: Pasje forum... Jeżeli szukacie niezawodnego cateringu dla firm w Łodzi, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę firmy Iness Catering - iness catering . Wszys...
- Matcha dla początkujących - pierwsze próby Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Początki z matchą bywają nieco trudne, bo łatwo popełnić drobne błędy. Zbyt gorąca woda albo za duża ilość proszku potrafią zniechęcić już na starcie. Dlatego p...
- Regina Diamante - Salon Sukien Ślubnych w Lublinie Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Regina Diamante postrzegana jest jako salon, w którym wybór sukni ślubnej staje się doświadczeniem wyjątkowym i pozbawionym pośpiechu. Duże znaczenie ma fakt, ż...
- Pozycjonowanie stron Liczba postów: 58 Grupa: Pasje forum... Desserts like mini churros, cookies, and thick milkshakes are popular among customers who want something sweet after their Jack in the Box Smash Burger meal, wi...