Słuchajcie, mam prośbę o radę. Moje dotychczasowe 'meble' w garażu to zbieranina starych szafek z kuchni, które ledwo zipią pod ciężarem narzędzi. Chcę w końcu zainwestować w porządny stół warsztatowy i jakieś sensowne regały. Znalazłem stół warsztatowy u polskiego producenta Fast Service i na zdjęciach wygląda jak nie do zajechania. Czy ktoś z Was ma ich meble u siebie? Zależy mi na czymś z grubym blatem, co nie będzie tańczyć po całym warsztacie przy mocniejszym uderzeniu młotkiem. Warto w to wejść?
Gość: meliskaa praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline anka997 majster
|
Jeśli ktoś, tak jak ja, nie jest programistką, a chce samodzielnie zarządzać stroną, to darmowy cms może być dobrym wyborem. Wszystko opiera się na edytorze wizualnym, więc zmiany wprowadzam szybko i bez stresu. Plus za możliwość rozwoju strony w przyszłości. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline kej_say fachowiec
|
Wiesz, że prowadzenie księgowości to czasochłonne zadanie? Zwłaszcza dla małych i średnich przedsiębiorstw, które mogą nie mieć na to czasu. Dlatego czasem lepiej powierzyć to profesjonalistom. Warto zajrzeć na ofertę biura, które oferuje kompleksową obsługę, pełną księgowość i doradztwo podatkowe także dla zagranicznych firm, więcej info tutaj: https://taxexpert24.pl/ksiegowosc/. |
|
|