Słuchajcie, mam prośbę o radę. Moje dotychczasowe 'meble' w garażu to zbieranina starych szafek z kuchni, które ledwo zipią pod ciężarem narzędzi. Chcę w końcu zainwestować w porządny stół warsztatowy i jakieś sensowne regały. Znalazłem stół warsztatowy u polskiego producenta Fast Service i na zdjęciach wygląda jak nie do zajechania. Czy ktoś z Was ma ich meble u siebie? Zależy mi na czymś z grubym blatem, co nie będzie tańczyć po całym warsztacie przy mocniejszym uderzeniu młotkiem. Warto w to wejść?
Gość: meliskaa praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline anka997 majster
|
Jeśli ktoś, tak jak ja, nie jest programistką, a chce samodzielnie zarządzać stroną, to darmowy cms może być dobrym wyborem. Wszystko opiera się na edytorze wizualnym, więc zmiany wprowadzam szybko i bez stresu. Plus za możliwość rozwoju strony w przyszłości. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline kej_say fachowiec
|
Wiesz, że prowadzenie księgowości to czasochłonne zadanie? Zwłaszcza dla małych i średnich przedsiębiorstw, które mogą nie mieć na to czasu. Dlatego czasem lepiej powierzyć to profesjonalistom. Warto zajrzeć na ofertę biura, które oferuje kompleksową obsługę, pełną księgowość i doradztwo podatkowe także dla zagranicznych firm, więcej info tutaj: https://taxexpert24.pl/ksiegowosc/. |
|
| |
Gość: milenaa praktykant |
Prowadzę firmę zarządzającą nieruchomościami i szukam podwykonawcy do trudnego tematu – re-komercjalizacji starszego centrum handlowego. Moim zdaniem odświeżenie bazy najemców to jedyna droga, by obiekt nie stracił na wartości. Zainteresowała mnie komercjalizacja powierzchni w wydaniu CW Retail. Czy ktoś z Was przechodził z nimi proces odświeżania oferty lokali w istniejącym już obiekcie? Jak oceniacie ich kontakt i szybkość działania? |
|
| |
offline Kallas fachowiec
|
Osobiście mogę Wam w tym temacie polecić współpracę z firmą https://fmgbudownictwo.pl/producent-konstrukc ji-stalowych/ Są oni zespołem pasjonatów stali, którzy z dumą tworzą solidne i innowacyjne konstrukcje stalowe dla różnorodnych branż. W zakres ich usług wchodzą konstrukcje stalowe, hale przemysłowe, hale magazynowe, hale rolnicze AGRO, schody stalowe czy balustrady schodowe. Śmiało powiem że ich firma to połączenie wieloletniego doświadczenia, zaawansowanej technologii oraz indywidualnego podejścia do każdego klienta. Przekonajcie się sami. |
|
| |
| Reklamy Google |