Słuchajcie, szukam sprawdzonych opcji na rozwinięcie działalności handlowej i mocno analizuję rynek, jeśli chodzi o nowoczesne automaty spożywcze. Zespół z cs-automaty.pl ma bardzo szeroki wybór maszyn i pomagają dobrać wszystko pod konkretne oczekiwania i rodzaj asortymentu. Czy ktoś z Was brał od nich sprzęt w leasing i może napisać kilka słów o tym, jak wygląda u nich opieka posprzedażowa? Pozdrawiam!
Gość: margaritta praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline giermo kierownik
|
Jak prowadzisz biznes związany z produkcją, dobrze dobrane opakowania mają ogromne znaczenie dla jakości i prezentacji wyrobów. Warto sprawdzić ofertę firmy https://yanko.com.pl/, która przygotowuje opakowania dopasowane do potrzeb różnych branż. Firma stawia na indywidualne podejście do każdego klienta, oferuje szeroki wybór rozwiązań, konkurencyjne ceny oraz kompleksową obsługę na każdym etapie realizacji. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: zulla praktykant |
Otwieram nowy punkt i chciałabym od razu dobrze zaplanować zabezpieczenia, zamiast dokupować wszystko po kawałku jak to miałam w poprzednim miejscu. Przeglądałam zabezpieczenia antykradzieżowe do sklepów na nova.com.pl i jest tam całkiem sporo opcji do wyboru. Czy ktoś wyposażał sklep od zera i może powiedzieć, od czego warto zacząć przy ograniczonym budżecie? |
|
| |
Gość: maszaa praktykant |
Robię mały rekonesans w sieci, bo szef kazał mi znaleźć nowe, estetyczne materiały do pakowania naszych wyrobów. Znalazłam firmę PDO i ich opakowania przyjazne dla środowiska, które wizualnie bardzo mi się podobają. Chciałabym jednak dowiedzieć się czegoś więcej o samej współpracy z tą hurtownią. Czy realizują zamówienia sprawnie i bezproblemowo? Jeśli macie jakieś doświadczenia z tą marką, będę wdzięczna za każdą wypowiedź. |
|
| |
offline Józef majster
|
Miałam ostatnio okazję spróbować różnych rodzajów kawy i muszę przyznać, że każda miała coś w sobie. Fajnie jest odkrywać nowe smaki, zwłaszcza te intensywne pod espresso. Swoją drogą, jak myślicie, co sprawia, że jedna kawa jest lepsza od drugiej? Ja natknęłam się na stronę z różnymi Kawami pod espresso i wygląda to naprawdę ciekawie! Teraz zastanawiam się, które z nich wypróbować jako następne. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline zoila.bailey praktykant
|
Niewidzialna praca kobiet jest obecna tak samo we własnej
działalności jak w domu. Nie zniknie sama i nie łatwo
jest ją oddelegować, ale robiąc to, można odzyskać czas
na realizowanie pasji, na rozwój firmy, a także dla swoich
bliskich. |
|
| |
Gość: ksul94 praktykant |
Prowadzenie własnego lokalu gastronomicznego to spore wyzwanie, szczególnie jeśli chodzi o wnętrze. Myślałem, że to kwestia gustu, ale okazuje się, że jest za tym konkretna logika biznesowa. Natknąłem się na materiał, który tłumaczy, jak design restauracji przekłada się na czas spędzany przez gości przy stoliku, a co za tym idzie - na wartość rachunku. Ergonomia układu sali też ma znaczenie. Szczegóły tutaj: https://glosmoraga.pl/jak-zaprojektowac-wnetr ze-restauracji-ktore-przyciaga/ |
|
| |
offline doityourself fachowiec
|
Zastanawiam się, jak w praktyce wygląda wdrażanie pracy hybrydowej w różnych firmach. Moja koleżanka z zespołu mówiła mi, że ich organizacja ma ogromne wyzwania z kulturą organizacyjną. Chociaż nowe podejście do pracy ma swoje plusy, to nie zawsze jest prosto przeorganizować cały zespół i nawyki. Warto zerknąć na artykuł o kulturze organizacyjnej, może znajdziecie tam inspiracje lub konkretne rozwiązania do waszych firm! |
|
| |
offline doityourself fachowiec
|
Słuchajcie, ostatnio miałam okazję rozmawiać z kolegą, który prowadzi myjnię i wspominał o różnych dostawcach chemii. Wspominał między innymi o Frutiger i Sultof. Szukałam trochę więcej informacji na ten temat i trafiłam na ciekawy artykuł porównujący tych dwóch dostawców. Z tego co czytałam, różnice w ich ofercie mogą być naprawdę istotne dla osób prowadzących taki biznes. Zajrzyjcie tu https://bookini.pl/artykuly/frutiger-vs-sulto f-porownanie-dostawcow-myjni-kol-i-podwozi/ może znajdziecie coś przydatnego! |
|
| |
offline Piotr345 kierownik
|
Moim zdaniem dużą zaletą wynajmu sal konferencyjnych na godziny jest elastyczność. Nie trzeba ponosić kosztów utrzymania własnej przestrzeni przez cały miesiąc, jeśli spotkania odbywają się sporadycznie. To ciekawa opcja dla freelancerów, doradców oraz niewielkich firm usługowych. Szukając informacji o takich rozwiązaniach odwiedziłem https://strefabiura.com.pl/wirtualny-adres/ a>. |
|
|