![]() Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Radex moderator
![]() |
byc moze wybrzuszaja sie, poniewaz nie maja miejsca przy scianie, zeby sie rozejsc na boki ... przy ukladaniu stosuje sie kliny, zeby byl odstep od sciany kolo 1cm ... mozna zdjac listwy przypodlogowe i sprawdzic ... jezeli dochodza do sciany, to rozebrac (kliki) przyciac i zlozyc ... chyba ze ktos posiada urzadzenie, ktore ma mozliwosc przyciecia paneli przy scianie |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() widar fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() Zielony inżynier
![]() ![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() bast praktykant
![]() |
takie panele podłogowe mam zamontowane, zero
wybrzuszeń, łatwy montaż. no i do tego estetyczne,
pzxr |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Saszka majster
![]() |
|
|
Wybrzuszone panele podłogowe.
«
Powrót do grupy: Robimy stropy i podłogi
Ostatnio na forum
- Panele Liczba postów: 143 Grupa: Robimy stro... Czy jest tutaj ktoś, kto układa panele w jodełkę? https://www.szczyptadesignu.pl/jodelka-f rancuska-stylowy-i-ponadczasowy-wzor-na- podloge/ W każdym sklepie spr...
- Wylewka a regipsy Liczba postów: 2 Grupa: Robimy stro... A takie elementy, jak uchwyty do regipsów możesz kupić w hurtowni Chle-Mar. Oferują szeroki wybór uchwytów, które zapewnią szybki i łatwy montaż regipsów, gwara...
- Płytki do kuchni Liczba postów: 35 Grupa: Robimy stro... Jakie płytki wybraliście? __ AGD RTV INFO
- Wykładzina PCV do domku letniskowego Liczba postów: 2 Grupa: Robimy stro... Dzień dobry, Myślę nad położeniem wykładziny PCV w drewnianym domku letniskowym. Podłoga domku jest zrobiona z płyt MDF. Mam pytanie, czy jest to dobry pomys...
- jak zdiac parkiet i w jakiej cenie Liczba postów: 5 Grupa: Robimy stro... Trzeba zerwać, oszlifować podłogę wylewka wyrównująca i dopiero kłaść. -- Kris Najlepsze mieszadła laboratoryjne