Wycieraczki do domu

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

2 kwietnia 2020, 08:44

Zgadzam sie: good 0 bad

A macie w domu takie systemowe?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 kwietnia 2020, 08:47

No własnie ja mam systemowe, tak mi się dobrze sprawdzają w biurze, że w domu też je zamontowałem. Mam je od producenta Unimat https://www.wycieraczki.info/. Wycieraczki naprawdę są przydatne, świetne jakościowo i wykonane bardzo porządnie, do tego kupiłem je w atrakcyjnej cenie, polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 kwietnia 2020, 10:17

Ja także szukam ciekawej i wytrzymałej wycieraczki do 100 zł.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 kwietnia 2020, 11:07

visit this web-site new domain c2bit

Zgłoś | Cytuj | Link

23 kwietnia 2021, 08:35

Wycieraczki zewnętrzne do domu lub do biura oferowane przez http://wycieraczki.pl są tak skonstruowane aby zatrzymać wewnątrz większość wnoszonego do budynku brudu, piachu i innych zanieczyszczeń. Dostępne są także metalowe ocynkowane wycieraczki kratowe.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 stycznia 2022, 21:51

jakie porządne wycieraczki do domu kupię online?

Zgłoś | Cytuj | Link

19 marca 2022, 21:13

Ja u siebie w domu mam wycieraczkę z wkładką kokosową w ramie aluminiowej. Chłoną wilgoć i błoto jak szalone. Wystarczy kilka razy przejechać po nich nogą i nie ma śladu brudu na butach. Moim zdaniem to świetne rozwiązanie, w które warto zainwestować. Ja dostałem je w sklepie firmowym producenta UNIMAT z Poznania https://www.wycieraczki.info/wycieraczki-alum iniowe-wewnetrzne Akurat była promka w ich sklepie internetowym więc brałem bez zastanowienia i to jest zdecydowanie jeden z lepszych zakupów w tym roku.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 stycznia 2025, 10:43

Nie wiesz, jak zadbać o czystość w biurze już od wejścia? Alumatex ma coś dla Ciebie – zajrzyj na alumatex.pl/wycieraczki-aluminiowe-do-firm-i-biur/ i sprawdź ich ofertę. Te wycieraczki to połączenie praktyczności i elegancji, które idealnie wpisuje się w estetykę nowoczesnych przestrzeni biurowych.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Potrzebny szklarz Liczba postów: 65 Grupa: Porady i op... Widziałem, że temat szklarzy często się przewija, zwłaszcza przy remontach. Trafiłem na stronę, gdzie znajdziecie usługi szklarskie, które mogą być pomocne w ró...
  • Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 439 Grupa: Porady i op... Rolety zewnętrzne to też super opcja antywłamaniowa.
  • Zakupy przez internet Liczba postów: 544 Grupa: Porady i op... Oszczędzanie na zakupach online nie wymaga skomplikowanych działań. Wystarczy dostęp do aktualnych informacji o promocjach i umiejętność ich wykorzystania. Kluc...
  • Aranżacja biura Liczba postów: 406 Grupa: Porady i op... jeśli planuje zamawiać meble, warto zwrócić uwagę na to, z jakiego materiału będą wykonane. dobrze jest wymagać od wykonawców, żeby korzystali z płyt MPB – są w...
  • łóżko dziecięce Liczba postów: 181 Grupa: Porady i op... Na rynku dostępnych jest wiele łóżek dziecięcych, ale nie wszystkie oferują odpowiedni poziom jakości. Coraz więcej osób zwraca uwagę na materiały oraz wykonani...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20842 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 223

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >