Wykonaj samemu dekoracje ścian

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

27 lipca 2015, 14:47

Zgadzam sie: good 0 bad

Ze swojej strony mogę polecic ci farby fasadowe z arsanit, sa niezwykle trwale i maja wspaniala game kolorow, osobiście jestem bardzo zadowolony

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 17:47
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 sierpnia 2015, 15:09

ja do dekoracji scian zamówiłem po prostu kilka fajnych fototapet z xwall do salonu 1 obraz na plotnie, u dziecka oprocz fototapet sa kolorowe polki, rozne plakaty ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 sierpnia 2015, 10:47

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 17:48
Zgłoś | Cytuj | Link

24 sierpnia 2015, 11:56

Dla mnie osobiście samodzielne wykonanie dekoracji na ścianie to przede wszystkim fototapeta której to szablon możemy wybrać sami,a nawet położyć ją na ścianie. W praktyce nie jest to drogie a prezentuje się dosyć fajnie,ciekawie.

www.BellaStoria.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

11 września 2015, 13:37

ja nie ma rąk do takich rzeczy, więc aby jakoś żonie upiększyć zamówiłem http://podlogi24.net/listwy-przyscienne-w-kolorze-wg-zyczeni a-ralncs-o_c_357_1.html pięknie wyglądają te przyścienne. każdy możliwy kolor jaki klient sobie zażyczy. super.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 października 2015, 08:55

W podlogi24. net można zamówić listwy w dowolnym kolorze. To fajne rozwiązanie, nie trzeba samemu malować. Łatwo i szybko się je montuje na klej.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 października 2015, 14:00

a ja z zamówiłem farby i fototapety;) będę odnawiał ściany i jednocześnie chcę ocieplić wnętrze bo z żoną stwierdziliśmy, że jest mało przytulnie, do salonu kupilem fototapete xwall z widniejącym na niej pomostem, a do sypialni z kwiatami, zona bardzo chciala taka;p no ale coz w koncu ona bardzo chce dbac o nasza sypialnie;p

Zgłoś | Cytuj | Link

12 listopada 2015, 11:15

W takim razie wstaw zdjęcie swojego salonu jak będzie juz po remoncie,jestem bardzo ciekaw jak się prezentuje oraz jaki motyw fototapety na ścianie macie aktualnie:) Jeżeli pokój wymagał nieco więcej przytulności,to oczywiście jest to dobra opcja.

www.DoOzdabiania.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

16 listopada 2015, 10:52

Ciekawie wyglądają też struktury dekoracyjne, Magnat ma duży wybór: ściany o strukturze kamienia, piasku rozwianego przez wiatr, surowego betonu. Można się pobawić:) Tu są fajne wpisy z zastosowania struktur dekoracyjnych http://magnatstyle.pl/

Ten post był edytowany przez wodi dnia: 16 listopada 2015, 10:53
Zgłoś | Cytuj | Link

22 listopada 2015, 22:17

Ja myślę, że bardzo ładnie wygląda plexi. Na ścianie ma uriczy wygląd. NIeważne czy przezroczyste czy w kolorze. Można ją kupić w Anbi-Tech s.c.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pomysł na wakacje Liczba postów: 717 Grupa: Ciekawe pom... Kompleksowe przygotowania do sezonu żeglarskiego obejmują nie tylko prace przy kadłubie, ale przede wszystkim dokładny przegląd takielunku i instalacji pokładow...
  • Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 319 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
  • Mieszkanie Liczba postów: 60 Grupa: Ciekawe pom... Koncepcja miasta 15-minutowego, czyli takiego gdzie wszystko masz w zasięgu pięciu minut piechotą, zyskuje popularność również w Polsce. Nowe osiedla coraz częś...
  • Dodatki do domu jako prezent ślubny? Liczba postów: 39 Grupa: Ciekawe pom... Słuchajcie, wczoraj miałam okazję rozmawiać z koleżanką, która właśnie planuje swój ślub. Mówiła mi, że szuka inspiracji na zaproszenia i ogólnie na całą papete...
  • Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 33 Grupa: Ciekawe pom... I recently tried Chicken Road Uzbekistan and found it quite entertaining. The gameplay is simple but keeps you engaged, especially with the rising multiplier fe...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 234

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */