Wynajomwaliście architekta wnętrz?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

27 kwietnia 2015, 16:41

Zgadzam sie: good 0 bad

Nie musicie podawac naziwsk, jestem tylko ciekawy czy korzystalicie z takiej pomocy i jak wam sie to widzi oplacilo sie czy nie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 czerwca 2015, 10:00

A jaki zakres prac chcesz wykonać,na czym Ci zależy? Bo na forum znajdziesz kilka podobnych tematów odnośnie architekta i projektanta wnętrz,wystarczy tylko poszukać i poczytać aby znać szczegóły wraz z cennikiem.

www.SprytnyMajsterkowicz.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 czerwca 2015, 09:49

Moja dobra znajoma jest architektem wnętrz, więc poprosiłem ją o pomoc kiedy budowaliśmy dom. Mam zamiar zrobić remont niedługo i znowu poproszę ją o pomoc. Gdyby nie znajomości to nie wiem czy skorzystałbym z profesjonalnych usług.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lipca 2015, 19:39

Nie sami robiliśmy wszystko. Kupa kasy zaoszczędzona choć dłużej to trwało. Zostało nam tylko kupić jeszcze krany i kabinę prysznicową. Ale to załatwimy tutaj jeszcze w tym miesiącu.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lipca 2015, 20:03

Ja nie korzystałam, zaufałam swojemu gustowi i wydaje mi się, że źle na tym nie wyszłam, w każdym razie mnie się podoba;D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 września 2015, 12:12

Dużo osób decyduje się na urządzenie mieszkania samemu i w sumie jest to dosyć zrozumiałe. Jak się decyduje na aranżację mieszkania czy domu samemu warto podpatrzeć trochę rozwiązań w internecie czy w gazetach wnętrzarskich. Pomocą przy takiej samodzielnej aranżacji mogą okazać się rózne programy i aplikacje które to ulatwiaja. Jednak z nich to Planuj z Forte, można ją pobrać stąd: http://www.forte.com.pl/content/projektuj-z-f orte. Jest przyjemny i prosty w obsłudze. Myślę, że może być duża pomocą w aranżacjach.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 września 2015, 00:01

Nie. Szkoda kasy.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 września 2015, 00:03

Dokładnie. Szkoda kasy.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 października 2015, 22:55

Nie korzystałem, zaufaliśmy swojemu poczuciu estetyki, mnie się podoba i dobrze czuję się w swoich wnętrzach, a to jest najważniejsze;)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 października 2015, 12:14

Według mnie zdecydowanie warto korzystać z takiego rozwiązania. Szczególnie jeśli nie mamy doświadczenia w aranżacjach

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zakładanie firmy Liczba postów: 3 Grupa: Ciekawe pom... Moi Drodzy, mój mąż postanowił założyć firmę budowlaną i zastanawia się nad logotypem. Znalazł o tym dość ciekawe informacje na tym blogu, ale chciałby wiedzie...
  • LBC Capital Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... When it comes to achieving consistent growth and stability in today’s dynamic investment world, LBC Capital has built a reputation that stands out among private...
  • Stolik kawowy Liczba postów: 42 Grupa: Ciekawe pom... Różne stoliki kawowe znajdziesz tutaj. Najfajniejsze są te glamour srebrne lub złote :)
  • Tapety dekoracyjne Liczba postów: 391 Grupa: Ciekawe pom... Ktoś z Was zmieniał ostatnio wystrój salonu bez robienia całego remontu? Ja zacząłem od ścian i powiem Wam, że tapeta potrafi zrobić robotę. Przeglądając różne....
  • Листовий метал Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Листовий метал – це металевий матеріал, що має значну площу поверхні відносно своєї товщини. Він виготовляється шляхом прокатки металу через валки для зменшення...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20251 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 295

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >