Od jakiegoś czasu wciągnąłem się w klimaty survivalowe, co jakiś czas razem z kumplami próbujemy wyjazdów w jakieś miejsca pozbawione cywilizacji. Generalnie wszystko co jest mi potrzebne z wyjątkiem jakiegoś porządnego noża. Na http://www.bron.pl/noze-scyzoryki-maczety przeglądam sobie różnego rodzaju noże i temu podobne, ale tak naprawdę to na co zwrócić uwagę? Potrzebny mi jest nóż uniwersalny, który służyłby zarówno do otwierania czegoś (np. konserw), cięcia drewna, robienia dziur, krojenia itd. Nie chcę noża składanego, interesują mnie bardziej noże tradycyjne. Znacie jakaś dobrą firmę, która robi porządne noże?
Wyprawa w teren...
Ostatnio na forum
- Premium Taxi Nowy Sącz dla klientów biznesowych Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Podróże służbowe i spotkania z klientami wymagają odpowiedniego przygotowania, również pod względem transportu. Premium Taxi Nowy Sącz to opcja, która spełni oc...
- Hills detailing and SPA - Auto detailing Poznań, F... Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Dbanie o samochód nie kończy się na myjni. Coraz więcej kierowców decyduje się na profesjonalny detailing, który podnosi estetykę pojazdu i jego wartość. W Pozn...
- Gabinet Psychoterapii Marta Wereska Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Nie da się uniknąć życiowych zakrętów, ale można nauczyć się przez nie przechodzić w sposób bardziej świadomy i mniej obciążający. Gabinet Psychoterapii Marta W...
- Sprawy spadkowe i testamentowe z pomocą notariusza Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Sporządzenie testamentu lub sprawy związane ze spadkiem to sytuacje, w których warto działać spokojnie i zgodnie z przepisami. W takich przypadkach najlepszym r...
- Jak dopasować ścieżkę do potrzeb zawodowych Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Konferencja sztuczna inteligencja czy lean to wydarzenia, które mogą mieć realny wpływ na rozwój zawodowy – pod warunkiem, że uczestnictwo nie będzie przypadkow...