Od jakiegoś czasu wciągnąłem się w klimaty survivalowe, co jakiś czas razem z kumplami próbujemy wyjazdów w jakieś miejsca pozbawione cywilizacji. Generalnie wszystko co jest mi potrzebne z wyjątkiem jakiegoś porządnego noża. Na http://www.bron.pl/noze-scyzoryki-maczety przeglądam sobie różnego rodzaju noże i temu podobne, ale tak naprawdę to na co zwrócić uwagę? Potrzebny mi jest nóż uniwersalny, który służyłby zarówno do otwierania czegoś (np. konserw), cięcia drewna, robienia dziur, krojenia itd. Nie chcę noża składanego, interesują mnie bardziej noże tradycyjne. Znacie jakaś dobrą firmę, która robi porządne noże?
Wyprawa w teren...
Ostatnio na forum
- Własny biznes-warto? Liczba postów: 544 Grupa: Pasje forum... Dzień dobry wszystkim. Przychodzę do Was z zapytaniem z pozycji przedsiębiorcy, bo musimy w zakładzie wymienić oznaczenia na kilku starszych maszynach produkcyj...
- Zdalna administracja serwerem Liczba postów: 8 Grupa: Pasje forum... Użytkownik Tobisz90 napisał: Choosing a laptop for school or university is a decision that has a real impact on the comfort of daily learning and work. It's wor...
- Motoryzacja Liczba postów: 77 Grupa: Pasje forum... Precyzyjne pomiary w warsztacie samochodowym potrafią zaoszczędzić sporo czasu i nerwów, zwłaszcza przy regulacji zaworów czy ustawianiu prześwitów w układach m...
- Frezowanie pod ogrzewanie podłogowe Liczba postów: 35 Grupa: Pasje forum... Frezowanie wylewki to rzeczywiście genialny sposób na modernizację, bo oszczędza czas i koszty, a wybór odpowiedniego reddybook login gwarantuje równie szybki i...
- Gdzie zamówić catering dietetyczny ? Liczba postów: 190 Grupa: Pasje forum... Wybór odpowiedniego cateringu ma znaczenie zarówno w codziennym żywieniu, jak i podczas wydarzeń specjalnych. Wiele osób szuka rozwiązań dopasowanych do indywid...