offline Borond65 praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Piotr praktykant |
moim zdaniem należy się zdecydować na podbitkę drewnianą polecam market chemko bo mają na miejscu mieszalnię farb i tynków mają duży wybór artykułów budowlanych chemii budowlanej lakierobejcy gładzi gipsowych zapraw suchych klei farb pap pianek gipsów betonów silikonów zraszaczy doniczek podstawek i wiele innych artykułów mają miłą i fachową obsługę miejscowy transport i stronę www.chemko.com.pl www.chemko.pl |
|
| |
| Reklamy Google |
Z czego zrobić podbitkę dachową?
«
Powrót do artykułu: Z czego zrobić podbitkę dachową? | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Ile kosztuje budowa domu? Liczba postów: 961 Grupa: Budowa i re... Ostatnio rozmawiałam z koleżanką, która buduje dom i opowiadała mi o wszystkich zmianach, jakie wprowadza w projekcie. Naprawdę nie zdawałam sobie sprawy, jak w...
- Budowa domu to najlepsza inwestycja Liczba postów: 32 Grupa: Budowa i re... Ostatnio miałam rozmowę z koleżanką, która buduje dom. Opowiadała mi, że wybór projektu to naprawdę spora sprawa. Niezła jazda, bo jest tyle opcji, że można się...
- Stalowe drzwi zewnętrzne z przeszkleniami, wytrzym... Liczba postów: 15 Grupa: Budowa i re... Szanowni Państwo, Warto również zadbać o odpowiednie wykończenie powierzchni otaczającej drzwi. Aby nie było nudno i sztampowo rekomenduję stylizowane płytki k...
- Beton – tworzywo do odkrycia Liczba postów: 108 Grupa: Budowa i re... Beton to faktycznie bardzo uniwersalny materiał, ale sporo zależy od jego jakości i dostawcy. U mnie dobrze sprawdził się beton z Żelbetex - bez problemów przy....
- Praca w zimie na zewnątrz - ubiór warstwowy najlep... Liczba postów: 5 Grupa: Budowa i re... Ciekawi mnie jedna rzecz – czy spodnie policyjne mogą być postrzegane jako element stylu, czy raczej tylko jako praktyczna odzież? Natknąłem się na spodnie poli...