offline ![]() mazwoj fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() pocahontas1 doświadczony
![]() |
Sprawdź na https://www.metal-gum.com/. Daszki z różnego rodzaju materiału. Szklane, z poliwęglanu, aluminiowe. Ja postawiłam na te ostatnie i jestem bardzo zadowolona. Super design i fajne ceny. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() theme fachowiec
![]() |
Szkoda tylko, że wszystkie daszki choć ładne to praktycznie takie same wyglądem i rozmiarem. Myślałem, że chociaż te nad taras będą w formie płyt z poliwęglanu i jakiejś kratownicy. Ja mimo to nadal będę zwolennikiem moich niezadaszonych Wikędów. Mimo tego, że drzwi stare i na pełnym słońcu wbrew zaleceniom producenta i wbrew zdrowemu rozsądkowi to działają bez zarzutu. Niestety nie polecę takiego sposobu montażu dla drzwi słabej jakości bo mogą tego nie wytrzymać, poza tym utrata gwarancji bankowa. |
| |
offline ![]() mikolaj22221 praktykant
![]() |
Bardzo dokładnie przejrzałem ten wątek i dużo się
dowiedziałem. |
| |
![]() Gość: olbas6 praktykant |
|
| |
Reklamy Google |
Zadaszenie nad drzwiami...
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Jakie okna wybrać- opinie Anex Liczba postów: 41 Grupa: Montujemy o... Jeśli szukasz firmy specjalizującej się w energooszczędnych rozwiązaniach okienno-drzwiowych do domów jedno- i wielorodzinnych to polecam https://effra.pl/. Ok...
- Okna Domega - opinie Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... W województwie Łódzkim jest taka firma MB Okno. Korzystałam z ich usług i szczerze polecam jeśli chodzi o okna Łódź :)
- Montaż okien Liczba postów: 106 Grupa: Montujemy o... Szukasz idealnego rozwiązania do swojego wnętrza? Nasze plisy okienne na wymiar to doskonały wybór! Oferujemy produkty o wysokiej jakości w konkurencyjnych cena...
- okna pcv Liczba postów: 198 Grupa: Montujemy o... Ja mieszkam w Łodzi i korzystam tylko z MB Okno jeśli chodzi o okna Łódź. Chłopaki znają się na rzeczy :)
- Jakie okna wybrać? Liczba postów: 904 Grupa: Montujemy o... Wszystko zależy od budżetu siostry, ale jak to nowy budynek to może jeszcze lepiej pójść w okna aluminiowe? Jest taka firma MB Okno która ogarnia okna Łódź i of...