Zakup altanki

« Powrót do grupy: Meble i dodatki w ogrodzie

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

24 kwietnia 2012, 16:03

Zgadzam sie: good 0 bad

Wiesz co ja nie wiem, ale może napisz w dziale eksperta tarasów, tam widziałem że, bardzo fajnie podpowiada ten Pan

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 kwietnia 2012, 14:38

Już mam - znalezione w Google. Są do tego specjalne preparaty, które fajnie działają(ponoć). Na pewno wykorzystamy cokolwiek, aby tylko altana się jako tako trzymała. Jakości trzeba dopomóc ;-)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 kwietnia 2012, 16:07

Sory, że tak się wtrącam, ale też mam altankę tą "oklepaną" no ale może niedługo będzie jakaś nowa bo właśnie zaniedbałam obecną poprzez brak impregnacji :( niestety a to czasu nie miałam a to co innego (najzwyczajniejszy leń)dlatego też z nową altaną będzie inaczej

Zgłoś | Cytuj | Link

26 kwietnia 2012, 14:42

Możesz się wtrącać ;-) Może nieskromnie jeszcze ciebie zapytam, jak ci się podoba altanka, którą wybraliśmy. Fajna co? :D

Zgłoś | Cytuj | Link

3 maja 2012, 10:34

Kotka - zwracaj uwagę na jakość. Nie na najniższe ceny i nawet bez impregnacji wszystko będzie ok.
Zobacz sobie jaką altankę wybrał gabon - to powinno być ok.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 maja 2012, 10:04

Hehe... podoba mi się kiedy wszyscy chwalą moje decyzje :D
Altana ma być ostatecznie u mnie już po tym weekendzie. Uhh...

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lipca 2012, 16:18

Minęło trochę czasu,więc może pochwalisz się swoją nową altanka i wstawisz zdjęcia? Czekamy an forum:)

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lipca 2012, 18:27

Ja zamierzam kupic nową altankę .Ale nie mogę się zdecydować .

Zgłoś | Cytuj | Link

17 sierpnia 2012, 08:16

Co od wyboru właściwej altanki – kieruj się swoim gustem. Wystarczy odpowiednia pielęgnacja i altana okaże się inwestycją na lata (i niekoniecznie wiąże się to z wydaniem ogromnej ilości pieniędzy). Warto jednak zwrócić uwagę na stabilną podstawę i w miarę możliwości wybrać tę, która wytrzyma opady deszczu, czyli właściwie zaprojektowaną i z solidnym dachem (każda altanka powinna być przemyślana w ten sposób, jednak nie zawsze tak jest...). Poza tym - systematyczna pielęgnacja i brak obaw przed specjalistami, którzy z łatwością mogą przeprowadzić renowację. Oto klucz do pięknej altanki na lata :) Dociekliwym polecam również artykuł, który jakiś czas temu pojawił się na dom.eu i opisuje dosyć szczegółowo sposoby pielęgnacji.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 lutego 2014, 18:18

To ja z żoną chcemy teraz, nie w sezonie kupić nową altankę. Decyzja padła na którąś z tych http://www.meble.ogrodowe.net/altanki ale nie wiemy na która się zdecydować.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Altanka czy ogrodowy domek? Liczba postów: 65 Grupa: Meble i dod... Zdecydowanie wybrałbym domki ogrodowe. Są bardziej funkcjonalne niż altanka – można w nich urządzić miejsce do wypoczynku, przechowywać narzędzia czy sprzęt ogr...
  • jakie meble Liczba postów: 187 Grupa: Meble i dod... Jeżeli chodzi o mnie, to przy realizacji zabudowy meblowej potrzebowałem solidnych elementów aluminiowych i trafiłem na ofertę firmy Cordia Plus - https://cordi...
  • Trampolina w ogrodzie Liczba postów: 63 Grupa: Meble i dod... Polecam tej marki - https://hop-sport.pl/trampoliny-ogrodowe Bardzo dobre połączenie ceny i jakości. Optymalnie z siatką wewnątrz i od razu większa średnica, ab...
  • Ogród - budowa altany(prośba o poradę) Liczba postów: 21 Grupa: Meble i dod... ja robiłem podobny daszek w zeszłym roku. belki najlepiej osadzić na regulowanych kotwach stalowych do betonu – drewno nie stoi wtedy bezpośrednio na podłożu i....
  • Produkty do ogrodu - gdzie? Liczba postów: 82 Grupa: Meble i dod... The Pluckers Menu with Prices lets you explore the latest menu items along with updated pricing for wings, burgers, pluckers menu with prices appetizers, salads...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21458 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 416

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */