Zakup mieszkania w Szczecinie

« Powrót do grupy: Rynek wtórny - kupno-sprzedaż, najem

dziś, 10:01

Zgadzam sie: good 0 bad

Hejka, planujemy z chłopakiem start z kredytem hipotecznym w Szczecinie na przyszły rok i potrzebujemy porządnego i prostego poradnika, jak się za to zabrać. Co Waszym zdaniem wypada teraz najlepiej na szczecińskim rynku – pchać się w nowe mieszkanie od dewelopera, kupować wielką płytę do remontu, czy uciekać pod miasto? No i najważniejsze: czy lepiej wybrać opcję budżetową na kilka lat, żeby szybko pozbyć się długu, czy od razu mierzyć w docelowe mieszkanie marzeń?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

dziś, 10:35

Zgadzam sie: good 0 bad

Skontaktuj się z tym biurem nieruchomośći:
https://magnum-nieruchomosci.com/
Polecam również dokształcić się w temacie kredytów i wybrać dobrego doradcę. Ja zrobiłam ogromny research i dzięki temu rozumiałam każdy aspekt kredytu - wiedziałam jakie chcemy oprocentowanie, jaką mamy strategię nadpłat itp.
I my wybraliśmy rynek wtórny, ale szukaliśmy mieszkania gotowego do zamieszkania w naszym stylu. Żeby tylko wejść i zawiesić kapelusz

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Problem ze sprzedażą mieszkania w Katowicach Liczba postów: 1 Grupa: Rynek wtórn... Hej, mam na sprzedaż mieszkanie w Katowicach i z racji braku chętnych myślę o agencji nieruchomości, ale mam jedno ważne pytanie. Jak to wygląda u nich z opłata...
  • Mieszkanie z rynku wtórnego - czy to dobry wybór? Liczba postów: 790 Grupa: Rynek wtórn... Stawiałabym na rynek pierwotny. Jeśli szukasz nowych mieszkań w Warszawie, to warto zerknąć na Warszawski Świt na Targówku od Home Invest. Dobra komunikacja (me...
  • Audyt techniczny nieruchomości Liczba postów: 22 Grupa: Rynek wtórn... To jest dobry kierunek https://termocent.com/uslugi/audyt-energ etyczny/ ? Jeśli to zlecę, to wtedy wyciągnę jakieś konkrety? Czego można się realnie spodziewać?...
  • Mieszkanie w Szczecinie Liczba postów: 50 Grupa: Rynek wtórn... Ceny mieszkań są bardzo wysokie, nieproporcjonalnie do zarobków. Ale czy będzie taniej? Nie. Już 4 lata temu gdy kupowałam mieszkanie usłyszałam: może poczekaj,...
  • nieruchomości? Liczba postów: 31 Grupa: Rynek wtórn... Zarządzanie wynajmem to naprawdę skomplikowana sprawa, zwłaszcza gdy się nie ma doświadczenia. Weryfikacja najemców, odpowiednie umowy, regularne kontrole - każ...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21067 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 308

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */