Czy stosujecie jakieś nawozy dla uprawy warzyw? Na https://adob.com.pl/zalecenia-uprawowe/ jest informacja na temat zaleceń uprawowych, ale ponieważ dopiero rozpoczynam uprawę własnych warzyw nie do końca wiem jak to wszystko stosować i przestrzegać. Możecie coś doradzić?
Zalecenia uprawowe?
Ostatnio na forum
- Pilarka - jaki olej? Liczba postów: 67 Grupa: Pielęgnacja... Ile kosztuje taka pilarka i czy można wziąć ją w leasing?
- jakie akcesoria ogrodnicze? Liczba postów: 148 Grupa: Pielęgnacja... Jestem ciekawa w jaki sposób przechowujecie wszystkie narzędzia.
- Prace ogrodowe Liczba postów: 45 Grupa: Pielęgnacja... Jesteście już w pełni gotowi na sezon grillowy? :)
- Czy można prowadzić gospodarstwo bez maszyn? Liczba postów: 2 Grupa: Pielęgnacja... Dużą zaletą glebogryzarki separacyjnej Agrostar jest możliwość jednoczesnego uprawiania i oczyszczania gleby podczas jednego przejazdu. I tutaj chciałabym się z...
- Jakie drzewka do ogrodu? Liczba postów: 7 Grupa: Pielęgnacja... U mnie najlepiej sprawdziły się hortensje trawy ozdobne berberysy i jakieś iglaki jako baza przez cały rok Dobrze też zostawić trochę miejsca między nasadzeniam...