Żaluzje czy coś innego na okno?

« Powrót do grupy: Porady i opinie

29 września 2010, 18:21

Zgadzam sie: good 0 bad

Zauważyłam, że żaluzje w moim mieszkaniu po kilku latach codziennego podciągania i opuszczania coraz częściej się zacinają i listewki nie układają się równo (muszę podciągać tylko jak są całkiem zasłonięte). Jak jest z trwałością tych nowych? Planuję wymienić niedługo i nie wiem czy zakładać żaluzje ( nie chciałabym żeby szybko się zużyły), czy wybrać coś innego?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 października 2010, 10:43

Teraz żaluzje które są produkowane, są zdecydowanie lepszej jakości niż kiedyś, możesz sobie zainstalować na stałe w oknie, lub po prostu kupić rolety teraz jest taki duży wybór na rynku, gładkie wzorzyste, jakie tylko chcesz :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 października 2010, 12:33

Moim zdaniem godne polecenia są żaluzje drewniane. Są dużo bardziej estetyczne niż tradycyjne aluminiowe relikty, a poza tym są zdecydowanie trwalsze.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 sierpnia 2015, 23:48

Debastor.com.pl zdecydowanie. Jeżeli chcecie niskiej ceny, to naprawdęwarto.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 września 2015, 12:25

Wg mnie zarówno rolety jak i żaluzje znakomicie się sprawdzą jako ochrona przed słońcem,może z delikatną przewagą żaluzji które są trwalsze niż rolety,lepszej jakości wykonania.

www.DoOzdabiania.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak założyć firmę budowlaną? Liczba postów: 50 Grupa: Porady i op... Prosze pamiętać także o bezpieczeństwie bhp, czyli odpowiedniej odzieży: https://www.hotelpergamin.pl/odziez-bhp- dobra-odziez-to-bezpieczenstwo/
  • maszyny budowlane Liczba postów: 60 Grupa: Porady i op... Myślę o wylewce w nowym mieszkaniu w Szczecinie i szukam sprawdzonej wytwórni betonu do prac mieszkaniowych. Sprawdzałam wytwórnia betonu szczecin i wydają się....
  • Przeprowadzka Liczba postów: 121 Grupa: Porady i op... Decydując się na współrpace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonych usług transportowych lub przeprowadzkowych,....
  • maszyny do pakowania Liczba postów: 114 Grupa: Porady i op... W pakowaniu, na magazynach czy halach produkcyjnych, wśród maszyn sprawdzają się także podnośniki. A znaleźć je można w ofercie https://graso.com.pl/maszyny-pak...
  • Moc cekawych pomysłów na prezent Liczba postów: 133 Grupa: Porady i op... Szukasz prezentu, który zrobi wrażenie? Warto zastanowić się nad meblami ogrodowymi. Właśnie teraz trwa niezła wyprzedaż, gdzie można natrafić na świetne okazje...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20097 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 334

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >