Zaluzje czy rolety?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

14 marca 2012, 14:57

Zgadzam sie: good 0 bad

Polecam rolety. W poprzednim mieszkaniu miałem żaluzje. jak sa odsłonięte na całej długosci okna , zabieraja duzo swiatła,moja rodzina też lenistwem sie wykazywała , nie sciągała żaluzji jedynie odsłaniała,zęsto linki od ściągacza się zrywają. Czyszczenie żmudne i czasochłonne. Polecam rolety , zasłaniasz tylko na noc a w dzien, czy chcesz czy nie, musisz odłsonić i światło dopuscić. kiwaty lepiej to znosza. Rolety rónież nie brudza sie tak, są praktyczniejsze w uzyciu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 marca 2012, 15:31

Dla mnie żaluzje to jedynie zbieranina kurzu, brudu, i idealnego miejsca do rozwoju bakterii, jak najbardziej idealne według mnie są rolety, i dzięki że ktoś o takich pomyslał ;()

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 kwietnia 2012, 15:00

coś w tym jest, że żaluzje zbierają tylko kurz, ale tak z drugiej strony patrząc to może tylko nasze wyobrażenie, jak się komuś nie podobają żaluzje to może przecież sobie roletę zamontować np, taką http://www.wimarol.pl/oferta5.php i po problemie osadzającego się kurzu.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 czerwca 2012, 13:05

Fakt, że żaluzje zbierają kurz i nie jestem raczej ich zwolennikiem, wolę roletki. Ale ostatnio odwiedziłem sklep Słoneczne Markizy w Poznaniu na Dąbrowskiego i taka miła pani pokazała mi super żaluzje drewniane. To już nie te żaluzje co kiedyś. Polecam odwiedzić ten punkt, lub inny - bo to jest sieć, i zobaczyć co mają.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 lipca 2012, 15:36

Teraz także zdecydowanie bardziej mogę polecić rolet. Bardzo fajnie się prezentują,można je dobrać pod względem kolorystycznym,oraz są skuteczniejsze niz żaluzje w oknach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 lutego 2013, 12:40

Zależy co komu pasuje. Jednym podobają się żaluzje, innym rolety, innym jeszcze firany. Musisz zdecydować co dla Ciebie będzie najbardziej praktyczne.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lutego 2013, 12:40

Zależy co komu pasuje. Jednym podobają się żaluzje, innym rolety, innym jeszcze firany. Musisz zdecydować co dla Ciebie będzie najbardziej praktyczne.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 lutego 2013, 18:20

Co prawda opinii było tutaj już mnóstwo wiec napisze krótko: Rolety- ponieważ nie są drogie,nie wymagają żadnej pielęgnacji no i przede wszystkim zapewniają dużo prywatności,w końcu właśnie o to chodzi.

www.Massi.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lutego 2013, 14:00

Użytkownik Zetka napisał: Dla mnie żaluzje to jedynie zbieranina kurzu, brudu, i
idealnego miejsca do rozwoju bakterii, jak najbardziej
idealne według mnie są rolety, i dzięki że ktoś o
takich pomyslał ;()

potwierdzam że żaluzje to idealne warunki dla kurzy oraz brudu i z tego powodu już nigdy nie będę stosowała żaluzji.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 marca 2013, 12:58

bambusowe są ładne ale niepraktyczne, generalnie roletymoże jeśli chodzi o wygląd nie są najlepsza opcją ale pod względem funkcjonalności i wygody użytkowania nie zastąpiłbym na nić innego.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sklep internetowy Liczba postów: 249 Grupa: Wykańczamy... Jeśli myślicie o wejściu na Amazon to podrzucam Wam link do tej strony https://amzteam.pro/rejestracja-marki-na -amazon/ . Amazon to miejsce, gdzie sprzedaje się...
  • Ile czasu zajęła kompleksowa budowa domu? Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli myślicie nad budową domu jednorodzinnego lub zakupem mieszkania w Poznania lub oko...
  • Kamień naturalny w domu Liczba postów: 98 Grupa: Wykańczamy... Poszukuje sklep online, który posiada w swojej ofercie kamienie naturalne. Głównie chodzi mi o chryzokola, topaz i akwamaryn. Czy wiecie gdzie, mogę kupić takie...
  • Maszyny w firmie - krążniki przenośnikowe Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... W przypadku masowej produkcji trudno obejść się bez odpowiednich maszyny pakujące To po prostu oszczędność czasu, energii i zasobów ludzkich.
  • gdzie kupić firany i zasłony Liczba postów: 194 Grupa: Wykańczamy... Jeśli szukasz inspiracji do stworzenia pięknych dekoracji okiennych, warto zwrócić uwagę na propozycje firany Kurnik. Marka ta oferuje szeroki wybór estetycznie...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19967 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 363

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >