Aby przeglądać tę stronę, musisz się zalogować. Login: Hasło: Nie posiadasz konta? Zarejestruj się

Zatrudnij hakera (https://t.me/under_dir)

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

dziś, 11:23

Zgadzam sie: good 0 bad

Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, wykonywanie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS.
SEO i projektowanie stron internetowych, hakowanie i lubimy wyzwania związane z zadaniami, których inni unikają.

Przykłady:
Ataki spear phishing w celu kradzieży kont od wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do większości kont w mediach społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie i Instagramie. Czyszczenie rejestrów karnych, podnoszenie scoringu kredytowego, zmiana ocen, śledzenie lokalizacji w czasie rzeczywistym itp.

Kompletny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz wyszukiwanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo gospodarcze. Uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś, zakłócanie działalności przeciwnika lub osoby prywatnej, której nie lubisz. Możemy ich zniszczyć finansowo lub doprowadzić do ich aresztowania. Nie mamy żadnych ograniczeń co do rodzajów oferowanych przez nas zadań i usług!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Ecoshine CarCare - Auto Detailing Liczba postów: 2 Grupa: Pasje forum... Regularne dbanie o wygląd auta to inwestycja, która zwraca się z czasem – zarówno pod kątem wizualnym, jak i finansowym. Auto detailing to usługa, która polega....
  • Własna firma? Liczba postów: 1537 Grupa: Pasje forum... Jedną z rewelacyjnych firm która od wielu lat zajmuje się produkcją maszyn i urządzeń dla przemysłu drzewnego oraz elementów instalacji transportu pneumatyczneg...
  • Ekskluzywne ubrania vivella dla fanek klasyki i tr... Liczba postów: 3 Grupa: Pasje forum... Kwestia jakości skóry to podstawa. Wiele razy się zawiodłem na tanich kurtkach, które po roku wyglądały jak szmaty. Od znajomego usłyszałem o DORJAN - https://s...
  • Naprawa BIOS w Laptopie? Liczba postów: 5 Grupa: Pasje forum... Trafiłam na opis serii ThinkBook i wygląda to jak sensowna opcja dla małych firm: porty, bezpieczeństwo, ekran. Jak ktoś chce poczytać, to https://cruelline.pl/...
  • Picking reliable lab basics without drama Liczba postów: 3 Grupa: Pasje forum... Building a short must-have list before browsing stops impulse clicks, and checking storage and return terms up front saves headaches with scheduling. Consistent...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20166 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 259

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >