offline ![]() lula inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() kamila.nowa fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() kolinska inżynier
![]() |
Ja na pewno planuję zamówić coś ze sklepu internetowego https://modnakiecka.pl/. Ich wybór sukienek jest przeogromny, ale dobrze że mam jeszcze odrobinkę czasu na złożenie zamówienia. Poza tym teraz przed świętami i Sylwestrem wszystkie sklepy staraja się szybko wyysyłać zamówienia. :) |
| |
offline ![]() matec inżynier
![]() |
Polecam sylwestra we włoskich Dolomitach, na stronie zgorky jest artykuł na ten temat. |
| |
offline ![]() jamajka fachowiec
![]() |
Kiedy przychodzi czas na wybór sukienki na wesele, warto być na bieżąco z obowiązującymi trendami. W 2024 roku szczególnie popularne będą sukienki w odcieniach zieleni i błękitu, a także modele z falbankami i transparentnymi elementami. Wiele inspiracji oraz przydatnych wskazówek na temat wyboru idealnej sukienki na wesele można znaleźć w artykule https://www.dailyvibes.pl/najmodniejsze-sukie nki-na-wesele-w-2024-roku-jaki-model-wybrac/. Pamiętaj, że sukienka powinna być nie tylko modna, ale także dopasowana do typu uroczystości. |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: pills praktykant |
|
| |
![]() Gość: online praktykant |
|
| |
![]() Gość: judymh3 praktykant |
|
| |
![]() Gość: price praktykant |
|
| |
![]() Gość: rodneyfe3 praktykant |
|
|
Zbliża się Sylwester
«
Powrót do grupy: Pasje forumowiczów
Ostatnio na forum
- Kto był w Turcji? Jak teraz wygląda lotnisko w Ant... Liczba postów: 2 Grupa: Pasje forum... Lecicie pod koniec sierpnia? My właśnie wróciliśmy w zeszłym tygodniu. Też byliśmy z dziećmi, więc doskonale rozumiem, czemu pytasz o kolejki. My przeszliśmy ko...
- Kosmetyki dla mężczyzn? Liczba postów: 166 Grupa: Pasje forum... Panowie nie są specjalistami w wyborze kosmetyków. Często też mają ich zwyczajnie za mało, albo liczą, że to żony będą im je kupować. Często tak się dzieje. Naw...
- Wszechstronne działanie w codziennej profilaktyce Liczba postów: 3 Grupa: Pasje forum... Po intensywnym treningu, kiedy we włóknach mięśniowych powstają mikrouszkodzenia, to właśnie białko wkracza do akcji, by je naprawić i z solidną nawiązką nadbud...
- Wakacje 2020 Liczba postów: 36 Grupa: Pasje forum... Ostatnio szukałem noclegu w Poznaniu i zależało mi na czymś więcej niż zwykły hotel, chciałem mieć trochę swobody, kuchnię, dobrą lokalizację i przede wszystkim...
- Sklepy z ubraniami Liczba postów: 321 Grupa: Pasje forum... Dla mężczyzn, którzy pragną wyglądać modnie, ale nie chcą rezygnować z praktyczności w swoim ubiorze, ciepły bezrękawnik męski będzie idealnym wyborem. Ten niez...