Witam. W trakcie budowy domu jednorodzinnego zrezygnowałem z budowy piwnicy ,którą miałem w pozwoleniu na budowę bo wykop zalały wody gruntowe. Niestety będąc niedoinformowanym zawaliłem sprawę i kiedy budynek już jest w stanie surowym otwartym zacząłem się interesować i myśleć o tym jak dom będzie odebrany jeżeli dokonałem istotnych zmian w projekcie. Przy czym nigdzie wcześniej nie zgłosiłem tej zmiany. Proszę o pomoc. Na jakiego rodzaju procedury i konsekwencję się naraziłem i co muszę zrobić . Pozdrawiam
Zmiany w Pozwoleniu na Budowę kiedy zrezygnowało się z budowy piwnic
Ostatnio na forum
- Ustawa o zakazie odrolnienia I-III klasy a zabudow... Liczba postów: 3 Grupa: Ekspert pra... Na stronie https://integrowana.eu/ znajdziecie ofertę firmy IPM PRO-MAT, która specjalizująca się w dostarczaniu kompleksowych usług szkoleniowych i doradczych....
- kondygnacje na zboczu a warunki zabudowy Liczba postów: 4 Grupa: Ekspert pra... 1v1 lol is a free, online multiplayer action game that mixes third-person shooting with building mechanics, similar to games like Fortnite
- Darowizna zagrody siedliskowej z ojca(rolnika) na... Liczba postów: 4 Grupa: Ekspert pra... Podczas pracy na roli kluczowe jest, by korzystać ze sprzętu, który nie zawiedzie, zwłaszcza w trudniejszych warunkach. Zimą, gdy śniegu nie brakuje, solidny pł...
- Usługi księgowe Liczba postów: 22 Grupa: Ekspert pra... Koniecznie zapoznajcie się z bardzo atrakcyjną ofertą biura podatkowego wrocław W Centrum Fk profesjonalnie i z ogromnym zaangazowaniem podchodzą do powierzoneg...
- Usytuowanie kontenera handlowego przy granicy dzia... Liczba postów: 14 Grupa: Ekspert pra... Jeśli szukasz nowoczesnej i ekonomicznej alternatywy dla tradycyjnych lokali usługowych, warto zwrócić uwagę na kontenery handlowe. To świetna opcja dla startuj...