Witam. W trakcie budowy domu jednorodzinnego zrezygnowałem z budowy piwnicy ,którą miałem w pozwoleniu na budowę bo wykop zalały wody gruntowe. Niestety będąc niedoinformowanym zawaliłem sprawę i kiedy budynek już jest w stanie surowym otwartym zacząłem się interesować i myśleć o tym jak dom będzie odebrany jeżeli dokonałem istotnych zmian w projekcie. Przy czym nigdzie wcześniej nie zgłosiłem tej zmiany. Proszę o pomoc. Na jakiego rodzaju procedury i konsekwencję się naraziłem i co muszę zrobić . Pozdrawiam
Zmiany w Pozwoleniu na Budowę kiedy zrezygnowało się z budowy piwnic
Ostatnio na forum
- ściana oddzielenia ppoż - kotłownia w budynku wiel... Liczba postów: 5 Grupa: Ekspert pra... O czym jeszcze należy wspomnieć to że instrukcja bezpieczeństwa pożarowego jest ważną częścią bezpieczeństwa pożarowego. Instrukcja to kompleksowy dokument okr...
- Materiały budowlane z zagranicy Liczba postów: 8 Grupa: Ekspert pra... Witam, Na jednej z inwestycji Wykonawca wykonał instalację elektryczną w oparciu o przewody, kable, osprzęt, oprawy ze swojego kraju (Czechy). Proszę o informa...
- Podział działki z granicą idącej po ścianie budynk... Liczba postów: 13 Grupa: Ekspert pra... W sytuacji, gdy musimy szybko sprzedać nieruchomość, usługa skupu nieruchomości jest wręcz niezastąpiona. Przykładem takiej firmy jest https://skupnieruchomosci...
- Rzeczoznawca budowlany Liczba postów: 112 Grupa: Ekspert pra... Interesuje mnie rzeczoznawca majątkowy Bydgoszcz. Szukam sprawdzonej osoby do wyceny nieruchomości leśnych. W Internecie znalazłam biuro Pana Radosława Jesionko...
- powiększenie miejsca postojowego Liczba postów: 1 Grupa: Ekspert pra... Kupiłam mieszkanie 12 lat temu razem z miejscem postojowym w garażu podziemnym. Nie miałabym problemu z miejscem postojowym, gdyby nie fakt, że wjazd na nie jes...