aranżacja sypialni

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 30 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

26 października 2011, 14:44

Zgadzam sie: good 0 bad

No ja tez osobiscie za jasnym dobrze to wyglada !

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 października 2011, 15:44

Pewnie że z jasnym jest lepiej, ja tez się lepiej w takich jasnych pomieszczeniach czuje... nie chciał bym przeciez mieszkac w grocie :D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 października 2011, 15:47

@GrzegorzPLN uwierz, są tacy, którzy by chcieli:)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 października 2011, 16:19

aranżacja bardzo mi się podoba, choć ja też mam problemy z zaśnięciem w jasnym pomieszczeniu.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 listopada 2011, 12:30

No właśnie - mnie też podobają się jasne sypialnie, ale mam obawy, czy dobrze będzie się spać w takim wnętrzu :). Podoba mi się też pomysł urządzenia sypialni inspirowanej buduarem - ale jest to propozycja zdecydowanie dla kobiet, pewnie nie wszyscy panowie byliby zachwyceni sypianiem w pomieszczeniu ze zwiewnymi zasłonkami i pościelą w kolorze pudrowego różu ;).

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 listopada 2011, 11:21

wiesz, buduar nie zawsze musi być w kolorze różu:)

Zgłoś | Cytuj | Link

16 listopada 2011, 14:45

Ja preferuje jasna sypialnie jakos po prostu mi sie lepiej spi ciemne kolory to nie dla mnie (w syppialni)

Zgłoś | Cytuj | Link

16 listopada 2011, 15:19

Albo jakies takie ciekawe jaskarawe kolory mi tez jakos one pasuja zeby bylo wyraziscie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

16 listopada 2011, 15:34

ja mam sypialnie w kolorze pastelowy łosoś łączony ze śliwką węgierką (wzory na ścianie w kolorze śliwki) i zasypia mi się w niej cudownie wybiera się takie kolory jakie lubimy i dobrze się czujemy, nie idźmy za trendami a za własnym rozsądkiem i samopoczuciem, wtedy myślę że uda nam się połączyć trendy z ulubionymi kolorami

Zgłoś | Cytuj | Link

16 listopada 2011, 16:57

Do sypialni należy wybierać kolory raczej stonowane, żywe i intensywne pobudzają. Najlepiej śpi się w kolorystyce morskiej (błękity, turkusy), fiolety, zielenie, brązy zwłaszcza w odcieniu cafe latte oraz pastele. W ostatnim czasie modne są sypialnie w fioletowej kolorystyce. Dobrym pomysłem są też tapety w fajny ornament czy ostatnio modne pionowe pasy.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 30 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble tapicerowane Liczba postów: 203 Grupa: Najnowsze t... Tak sobie myślę, że nie każdy od razu wie, jak dopasować meble na wymiar do konkretnego pomieszczenia. A tu ważne są proporcje, kolory i funkcjonalność. Trafiła...
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 102 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
  • kupno mebli Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Jeżeli szukasz ciekawych rozwiązań np. do sypialni, to zajrzyj tutaj https://www.superszafy.pl/ Fajnym pomysłem jest łóżko z zabudową.
  • Podłoga Liczba postów: 130 Grupa: Najnowsze t... Superparkiet https://superparkiet.pl/ to jedna z czołowych firm w Polsce specjalizujących się w dostarczaniu najwyższej jakości podłóg. Dysponując czterema prof...
  • Które meble biurowe? Liczba postów: 648 Grupa: Najnowsze t... W czasie urządzania domowego biura wiele osób zastanawia się, czy krzesło na kółkach to dobry wybór. Ja też miałem wątpliwości, ale trafiając na ciekawy artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19802 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 210

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >