aranżacja wnętrz jaka firma ??

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

9 lutego 2012, 21:28

Zgadzam sie: good 0 bad

Również potrzebowałam pomocy profesjonalistów przy aranżacji dość nietypowego wnętrza, chodziło o zrobienie nowoczesnego wystroju w poniemieckim odremontowanym wielkim domu. Aranżacja wnętrz przy współpracy ze specjalistami z firmy Galeria Europa była świetną przygodą i rzeczywiście efekty są zadowalające

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 czerwca 2012, 19:21

Ja przy swoim mieszkaniu w Krakowie korzystałam z usług firmy Valent to jest ich stronka www.valent.pl
Fantastyczna współpraca. Wszystko terminowo i teraz mam fajnie urządzone mieszkanie. Cenowo ok. Polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 czerwca 2012, 19:22

Ja przy swoim mieszkaniu w Krakowie korzystałam z usług firmy Valent to jest ich stronka www.valent.pl
Fantastyczna współpraca. Wszystko terminowo i teraz mam fajnie urządzone mieszkanie. Cenowo ok. Polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 lipca 2012, 13:30

Moim zdaniem warto szukać swojego stylu,własnej aranżacji i być kreatywnym. To liczy się najbardziej i w końcowym efekcie daje nam też najwięcej satysfakcji.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 września 2012, 14:35

a ja obstawiam n-design. mają fajne projekty na każdą kieszeń - jak sobie zażyczysz, to urządzą mieszkanie najtańszymi meblami z ikei, fajna sprawa :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 września 2012, 15:26

a czemu by nie skorzystać, odpada problem tego, żeby dobrać meble, kolory etc. Żyjemy w takich czasach, że ciągle jesteśmy zabiegani. Dlatego, jak ktoś może nas odciążyć to warto, co do firm projektujących dużo dobrego słyszałam o n-design. I projekty też bardzo fajne.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 grudnia 2012, 16:07

Zgadzam sie: good 1 bad

Przy projektowaniu ważne jest to< żeby samemu określić czego się chce od wnętrza i w jakim kierunku powinien projekt zmierzać. Jako architekt uważam, że wszelkie spostrzeżenia klienta/inwestora, które można wykorzystać w projekcie są priorytetowe. Osobiście w tym celu polecam stronę https://vinci.org.pl/
Znajdujący się na niej program nie wymaga wielkie wiedzy technicznej, natomiast pozwala zainteresowanemu określić czego by oczekiwał od przestrzeni jaką ma do dyspozycji.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 grudnia 2012, 18:19

Najserdeczniejsze życzenia świąteczne, wielu osobistych sukcesów, radosnej nocy wigilijnej oraz samych udanych aranżacji i pięknie, oryginalnie, bezusterkowo :) wykończonych mieszkań!

Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku życzy wszystkim forumowiczom zespół DecoRoom

Zgłoś | Cytuj | Link

28 grudnia 2012, 22:33

No to ja oczywiście mogę polecić swoje usługi :) na stronie znajdziecie też kilka porad dotyczących tego na co zwracać uwagę przy wyborze projektanta --> http://www.msmdesign.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

26 stycznia 2013, 10:09

Zawsze są dwie strony medalu,ja jestem zdania,że zdecydowanie najlepiej byłoby postawić na własną kreatywność,ale jeśli ktoś nie ma czasu,jest wiecznie zabiegany- wówczas warto pomyśleć o dobrej firmie zajmującej się aranżacją wnętrz.

www.Massi.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zasilanie LEDów Liczba postów: 4 Grupa: Porady i op... Podczas przeglądania rozwiązań z zakresu zasilania, udało mi się trafić na prostowniki i zasilacze od Bater. Urządzenia te znajdują zastosowanie w wielu branżac...
  • Jak wybrać kolor do sypialni? Czym się kierować? Liczba postów: 27 Grupa: Porady i op... Kolor sypialni to element, nad którym zastanawia się wiele osób podczas remontu. Warto podążać za swoimi marzeniami i pamiętać o tym, że nawet ciemne barwy może...
  • Zakupy przez internet Liczba postów: 546 Grupa: Porady i op... Zastanawiam się, co sądzicie o manicure hybrydowym. Widziałam ostatnio na jakimś blogu artykuł o lakierach bez HEMA i to wydało mi się mega ciekawe. Sama w osta...
  • catering Liczba postów: 54 Grupa: Porady i op... Zastanawiałam się ostatnio nad tym, jak różne są podejścia do diety wśród sportowców. Mój kolega z siłowni od zawsze mówi, że klucz do sukcesu tkwi w jedzeniu,....
  • Best website for paying someone to do my assignmen... Liczba postów: 5 Grupa: Porady i op... Finding a reliable service to handle assignments online can be tricky, especially when you need to manage your time effectively. One approach that helps is keep...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20996 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 110

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */