bidet i sedes podwieszany na ścianie 1,5 m

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

10 marca 2021, 09:43

Zgadzam sie: good 0 bad

Cześć!

Mam pytanie odnośnie możliwości i ergonomii późniejszego korzystania z sedesu i bidetu podwieszanego (oba podwieszane) na ścianie o szerokości 1,5 m.

Kupujemy dom i chcieliśmy umieścić w jednej z łazienek bidet (bidet nie jest opcjonalny, jest wymagany ;) ). Oczywiście chcieliśmy aby wisiał obok podwieszanego sedesu. Moje pytanie brzmi:

Czy ściana o szerokości 1,5 m jest wystarczająca aby zrealizować taki pomysł?

Dzięki,
Michał

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 lipca 2021, 16:05

Zgadzam sie: good 0 bad

Wydaje mi się, że będzie okey, moja toaleta z bidetem zakładana była przez fachowców, wszystko wymierzyli i założyli samodzielnie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 56 Grupa: Wykańczamy... Fajnie wygląda oferta Energycool, jeśli ktoś myśli o klimatyzacji czy nowoczesnych systemach chłodzenia. Strona jest przejrzysta, pokazują produkty i rozwiązani...
  • Czy są eksperci? Liczba postów: 49 Grupa: Wykańczamy... Nie wiem jak wy, ale mnie denerwuje to ciągłe płacenie za licencje programów CAD. Dobrze pamiętam jak rozmawiałem z kolegą architektem i opowiadał mi o ZWCAD. M...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 117 Grupa: Wykańczamy... https://dobraklima.com/klimatyzacja-prec yzyjna/ Polecam rozwiązania systemów klimatyzacji precyzyjnej.
  • Okna do domu Liczba postów: 73 Grupa: Wykańczamy... Jeśli okna są jeszcze w dobrym stanie konstrukcyjnym, to renowacja może być najlepszym wyborem. Warto zajrzeć na https://domoserwis.pl/renowacja-okien i sprawdz...
  • Plakaty na ścianie Liczba postów: 21 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli chodzi o ciekawe propozycje Plakatów, ale również fototapet, czy również dodatkowych dodatków do wnętrz to na pewno warto zwrócić uwagę na ofertę sklepu....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21028 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 227

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */