![]() Gość: jambroży praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() paw_g_cio doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Figa praktykant |
W internecie znajdziesz sporo wiadomości na ten temat, nawet na polskich stronach. Osobiście znalazłam dwie organizacje, które proponują warsztaty, podczas których uczestnicy uczą się budować takie domy. A, na Politechnice Lubelskiej powstało nawet kilka prac magisterskich na ten temat. Zajrzyj na stronę www.biobudownictwo.org.pl |
| |
![]() Gość: jambroży praktykant |
Dzięki za zainteresowanie moim tematem. Poszperałem troche
po sieci i troszke na ten temat znalazłem. Zauważyłem,
że budowanie w ten sposób przybiera różne formy od
prostych do zaawansowanych technologicznie. |
| |
![]() Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() kot68 inżynier
![]() |
|
| |
offline ![]() romeczek doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() Jan Fachowy fachowiec
![]() |
Witam, |
| |
![]() Gość: M praktykant |
|
| |
offline ![]() pieknyolek inżynier
![]() |
Czy takie domy się jeszcze stawia?? |
|
budynki ze słomy i gliny
«
Powrót do grupy: Innowacje w budownictwie
Ostatnio na forum
- Dom energooszczędny Liczba postów: 179 Grupa: Innowacje w... Z praktyki znajomych: dodatkowa mała łazienka przy wejściu często ratuje poranki. W kartach projektów na archon.pl/projekty-domow łatwo wyszukać układy z WC na....
- Osuszanie mieszkań- co radzicie ? Liczba postów: 40 Grupa: Innowacje w... Zawilgocenie ścian często zaczyna się niewinnie. Najpierw widać jedynie lekko odchodzącą farbę lub zapach stęchlizny. Dopiero później pojawiają się wykwity pleś...
- pompy ciepła Liczba postów: 56 Grupa: Innowacje w... Masz rację, gruntowa pompa ciepła to solidne rozwiązanie, choć koszt i montaż mogą odstraszać. Spednet faktycznie ma dobre opinie, a ich oferta wygląda profesjo...
- Grafik komputerowy Liczba postów: 9 Grupa: Innowacje w... Użytkownik slawek333332 napisał: Znajoma ostatnio mi się pochwaliła że skorzystała z bardzo dobrego grafika komputerowego https:// kusnierczak.pl.Z tego grafika...
- Budowa hali Liczba postów: 263 Grupa: Innowacje w... Firmą specjalizującą się w produkcji i dostarczaniu wysokiej jakości hal przenośnych jest https://best-idea.pl/bloczki-i-klocki-be tonowe.html