![]() Gość: jambroży praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() paw_g_cio doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Figa praktykant |
W internecie znajdziesz sporo wiadomości na ten temat, nawet na polskich stronach. Osobiście znalazłam dwie organizacje, które proponują warsztaty, podczas których uczestnicy uczą się budować takie domy. A, na Politechnice Lubelskiej powstało nawet kilka prac magisterskich na ten temat. Zajrzyj na stronę www.biobudownictwo.org.pl |
| |
![]() Gość: jambroży praktykant |
Dzięki za zainteresowanie moim tematem. Poszperałem troche
po sieci i troszke na ten temat znalazłem. Zauważyłem,
że budowanie w ten sposób przybiera różne formy od
prostych do zaawansowanych technologicznie. |
| |
![]() Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() kot68 inżynier
![]() |
|
| |
offline ![]() romeczek doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() Jan Fachowy fachowiec
![]() |
Witam, |
| |
![]() Gość: M praktykant |
|
| |
offline ![]() pieknyolek inżynier
![]() |
Czy takie domy się jeszcze stawia?? |
|
budynki ze słomy i gliny
«
Powrót do grupy: Innowacje w budownictwie
Ostatnio na forum
- Dom energooszczędny Liczba postów: 176 Grupa: Innowacje w... W takim domu najlepszym wyborem będzie pompa ciepła. Polecam kontakt z firmą Fonko, która ma urządzenia najwyższej jakości.
- PRAWO JAZDY Liczba postów: 35 Grupa: Innowacje w... Znalazłem ich przez polecenie znajomego i nie żałuję – https://www.elkaschool.pl Jeździłem z dwoma instruktorami i obaj byli konkretni, bez zbędnego gadania, al...
- elewacja z cortenu Liczba postów: 19 Grupa: Innowacje w... Nie wygląda źle, bardzo nowocześnie. Jeśli jednak o mnie chodzi wolę elewacje Gregbud z naturalnych kamieni. Sądzę też, że to trwalsze rozwiązanie.
- Nowoczesne budownictwo?] Liczba postów: 67 Grupa: Innowacje w... Wielkie projekty budowlane wymagają sprawnej koordynacji i zarządzania. W tym tekście podkreślono, jaką rolę odgrywa generalny wykonawca, który odpowiada za nad...
- Osuszanie mieszkań- co radzicie ? Liczba postów: 38 Grupa: Innowacje w... Wilgoć po zalaniu potrafi ukrywać się w miejscach, do których nie sięgają domowe sposoby. Przestrzenie za ścianami, pod podłogą czy w izolacjach wymagają specja...