Gość: jambroży praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline paw_g_cio doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Figa praktykant |
W internecie znajdziesz sporo wiadomości na ten temat, nawet na polskich stronach. Osobiście znalazłam dwie organizacje, które proponują warsztaty, podczas których uczestnicy uczą się budować takie domy. A, na Politechnice Lubelskiej powstało nawet kilka prac magisterskich na ten temat. Zajrzyj na stronę www.biobudownictwo.org.pl |
|
| |
Gość: jambroży praktykant |
Dzięki za zainteresowanie moim tematem. Poszperałem troche
po sieci i troszke na ten temat znalazłem. Zauważyłem,
że budowanie w ten sposób przybiera różne formy od
prostych do zaawansowanych technologicznie. |
|
| |
Gość praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline kot68 inżynier
|
|
|
| |
offline romeczek doświadczony
|
|
|
| |
offline Jan Fachowy fachowiec
|
Witam, |
|
| |
Gość: M praktykant |
|
|
| |
offline pieknyolek inżynier
|
Czy takie domy się jeszcze stawia?? |
|
|
budynki ze słomy i gliny
«
Powrót do grupy: Innowacje w budownictwie
Ostatnio na forum
- Budowa hali Liczba postów: 264 Grupa: Innowacje w... Jeśli ktoś z Was będzie szukał lidera w projektowaniu hal magazynowych, przemysłowych czy logistycznych, to koniecznie zapoznajcie się z ofertą generalnego wyko...
- Dom energooszczędny Liczba postów: 180 Grupa: Innowacje w... Jeśli szukasz miejsca w którym znajdziesz szeroki wybór elementów instalacji hydraulicznych, sanitarnych, techniki grzewczej, a także wyposażenia łazienek to ko...
- Grafik komputerowy Liczba postów: 14 Grupa: Innowacje w... Odpowiednio wyposażona pracownia komputerowa to inwestycja w przyszłość uczniów. W łódzkich szkołach coraz częściej pojawiają się nowoczesne zestawy komputerowe...
- PRAWO JAZDY Liczba postów: 37 Grupa: Innowacje w... Ostatnio trafiłem na fajną ofertę dla tych, którzy chcą przypomnieć sobie zasady jazdy i manewrowania autem po dłuższej przerwie bez jazdy za kierownicą. Na htt...
- Jaki jest najbardziej wydajny kolektor sloneczny ? Liczba postów: 84 Grupa: Innowacje w... .