ceglana ściana w salonie

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

21 kwietnia 2015, 12:52

Zgadzam sie: good 0 bad

Polecam poczytać istniejący już wątek na temat cegły oraz innych ozdób na ścianę w naszym salonie,zajrzyjcie tutaj
http://www.budnet.pl/forum/Cegla_czy_tapeta_do_salonu,t=5000 8,3.html#post_77943

Pozdrawiam www.SprytnyMajsterkowicz.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 kwietnia 2015, 19:51

Tak czy siak ciężko o jednoznaczną odpowiedź i receptę, bo to od zbyt wielu czynników aranżacyjnych zależy.

www.decoroom.eu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 kwietnia 2015, 09:10

To zależy przede wszystkim od naszego gustu oraz pomysłu dotyczącego wystroju i aranżacji wnętrza. Mi akurat cegła na scianie jako ozdoba bardzo się podoba,wypada o niebo lepiej niż tandetna tapeta.

www.MeblezKrakowa.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

1 maja 2015, 15:49

Hmm mi się wydaje, że wyglądają dość surowo takie ściany,.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 maja 2015, 21:46

Dlaczego surowo? Wystarczy dodać ciekawe oświetlenie i np. jakąś fototapetę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 maja 2015, 23:21

A właśnie że czasem tak surowość razem z innymi elementami może stworzyć naprawdę klimatyczne wnętrze. Zobacz sobie tak zwane drzwi ukryte. Przykładowo producentem takich drzwi jest firma Asilo (Asilo.pl). Drzwi ukryte to takie, w których ościeżnica jest schowana całkowicie w ścianie a widoczne są tylko same drzwi ()widoczne tylko skrzydło drzwi). I właśnie takie rozwiązanie razem z na przykład wspomnianą ceglaną ścianą może stworzyć świetne surowe, nowoczesne i minimalistyczne wnętrze. Firma Asilo jest producentem drzwi ukrytych, które można montować do ścian kartonowo gipsowych oraz murowanych o grubości maks. 52 cm, a przy montażu nie ma potrzeby rozkuwania całej ściany, do montażu wystarczy przygotowanie wrębu o głębokości 8mm. Zresztą zobacz na stornie producenta jak fajnie to rozwiązanie się prezentuje.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 maja 2015, 14:37

Jest to ciekawy pomysł .

Zgłoś | Cytuj | Link

4 maja 2015, 15:06

Mi osobiście pomysł z cegłą na ścianie jako tą główną dekoracją bardzo mi się podoba,to zdecydowanie lepsze rozwiązanie niż fototapeta,przynajmniej faktycznie będzie bardzo oryginalnie i stylowo.

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

5 maja 2015, 17:55

Ja też lubię takie wystroje.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 maja 2015, 13:15

Bardzo szeroki wybór cegieł klinkierowanych ręcznie formowanych oraz maszynowych znajdziesz na stronie sklepu mikulska klinkier, po za tym mają w asortymencie też płytki i kamienie elewacyjne, polecam :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble tapicerowane Liczba postów: 203 Grupa: Najnowsze t... Tak sobie myślę, że nie każdy od razu wie, jak dopasować meble na wymiar do konkretnego pomieszczenia. A tu ważne są proporcje, kolory i funkcjonalność. Trafiła...
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 102 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
  • kupno mebli Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Jeżeli szukasz ciekawych rozwiązań np. do sypialni, to zajrzyj tutaj https://www.superszafy.pl/ Fajnym pomysłem jest łóżko z zabudową.
  • Podłoga Liczba postów: 130 Grupa: Najnowsze t... Superparkiet https://superparkiet.pl/ to jedna z czołowych firm w Polsce specjalizujących się w dostarczaniu najwyższej jakości podłóg. Dysponując czterema prof...
  • Które meble biurowe? Liczba postów: 648 Grupa: Najnowsze t... W czasie urządzania domowego biura wiele osób zastanawia się, czy krzesło na kółkach to dobry wybór. Ja też miałem wątpliwości, ale trafiając na ciekawy artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19802 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 208

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >