ciekawe meble

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

19 lutego 2019, 13:17

Zgadzam sie: good 0 bad

Modne meble z ciekawym designem znajdziesz także w ofercie firmy www.meblar.com.pl. Posiadam od nich meble w sypialni i salonie. Są wykonane starannie i z dużą dokładnością.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 lutego 2019, 22:37

BRW ma teraz fajną ofertę. Różne meble, dobra jakość, można spokojnie samemu złożyć

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 lutego 2019, 22:59

Zgadzam się w brw mają bardzo ładne meble i nawet nie aż tak skąplikowane do złożenia.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 marca 2019, 18:37

Co do ciekawych mebli to powiem wam że szukałem niedawno mebli do pokoju dla córki i trafiłem na aranżacje https://www.gama-sklep.com.pl/Porady/show/tan ie-meble-dla-dzieci-142 i tak mi się spodobały że zamówiłem. Nie były drogie a są naprawdę ładne, i solidne. Także jak szukacie dobrych mebli to tam mają, sprawdźcie.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 marca 2019, 11:21

Nie przeczę sa całkiem całkiem. Jednak za te pieniądze wierzcie mi można kupić znacznie lepszą jakość. Mieliśmy u nich kupować kolejne, ale po tym jak mąż zobaczył ich ofertę https://scandicsofa.pl/ zmieniliśmy zdanie i dobrze bo są o klasę lepsze jakościowo, lepiej tez wykonane, a i cenowo też jest różnica. Następne również będziemy u nnich kupować, a niedługo ruszamy juz z remontem sypialni, łóżko wstępnie mamy już nawewt wybrane.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 marca 2019, 09:17

Faktycznie w niektórych tych sklepach można znaleźć identyczne meble, ale ceny są różne. Tez uważam, że niema co przepłacać, ale owszem warto postawić na te dobre i solidne meble. Nam poszczęściło się z meblami z slf24.pl doskonała robota, dbałość o każdy nawet najmniejszy detal, a ceny mają przyzwoite. Na takie meble stać jest każdego. Z całą pewnością zgłosimy się do nich po kolejne, pierwsze do salonu bo już zaczynamy go odnawiać.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 marca 2019, 23:03

Bardzo ciekawe meble widziałem też w ofercie www.meblar.com.pl. Sam zastanawiam się nad meblami pokojowymi Conti. Co o nich sądzicie?

Zgłoś | Cytuj | Link

26 marca 2019, 15:46

Jeżeli mowa o ciekawych meblach to moim zdaniem warto zacząć poszukiwania od dobrych sklepów internetowych gdzie zawsze otrzymamy szeroki wybór i każdy znajdzie to czego szuka, teraz wiosną mamy szereg rabatów.

Ekomar.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

26 marca 2019, 18:41

Sklepów zajmujących się sprzedażą wysokiej jakości mebli nie brakuje. Spory wybór w rozsądnej cenie oferuje https://dkwadrat.pl/pol_m_Meble_Stoly_rozklad ane-1767.html - czy kiedykolwiek mieliście okazję złożyć w nim zamówienie, czy też nie?

Zgłoś | Cytuj | Link

1 kwietnia 2019, 02:15

Ja jestem minimialsitą w salonie potrzebuję tylko dużej i wygodnej kanapy

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 25 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...
  • jakie meble kuchenne? Liczba postów: 366 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio przeglądałem zestawy mebli kuchennych i trafiłem na fajną ofertę u https://i-meble.eu/pl/321-zestawy-mebli- kuchennych Duży wybór gotowych kompletów, od...
  • Architekt Liczba postów: 9 Grupa: Wykańczamy... ZWCAD ma bardzo podobne skróty i interfejs jak AutoCAD, więc wchodzisz bez nauki od nowa.
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 12 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • gdzie kupić firany i zasłony Liczba postów: 195 Grupa: Wykańczamy... Jeśli szukasz inspiracji do stworzenia pięknych dekoracji okiennych, warto zwrócić uwagę na propozycje firany Kurnik. Marka ta oferuje szeroki wybór estetycznie...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20150 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 406

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >