co zrobić z tynkiem

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

30 października 2007, 20:09

Zgadzam sie: good 0 bad

proszę mi poradzić mam stary budynek z czerwonej cegły
a w nim tynk który został zerwany ze ścian co teraz muszę zrobić w pierwszej kolejności aby nałożyć nowy

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 października 2007, 00:03

Użytkownik robertos napisał: proszę mi poradzić mam stary budynek z czerwonej cegły
a w nim tynk który został zerwany ze ścian co teraz muszę zrobić w pierwszej kolejności aby nałożyć nowy

zależy jakie to mają być tynki jeżeli tynki tradycyjne to wpierw trzeba to "zaszprycować "
" Szprycem " o luznej konsystencji nastepnie czyli cement i piasek plus woda , nastepnie nakladac tynk
jezeli to bedzie tynk maszynowy gipsowy to wpierw trzeba zagróntowac specjalnymi grontami do tego celu
ale do tego wszystkiego jest potrzebna ekipa proponuje posszukac ekipy pozdrawiam teodor

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 października 2007, 00:11

Użytkownik teodor napisał: Użytkownik robertos napisał: proszę mi poradzić mam stary budynek z czerwonej cegły

zależy jakie to mają być tynki jeżeli tynki tradycyjne to wpierw trzeba to "zaszprycować "
" Szprycem " o luznej konsystencji nastepnie czyli cement i piasek plus woda , nastepnie nakladac tynk
jezeli to bedzie tynk maszynowy gipsowy to wpierw trzeba zagróntowac specjalnymi grontami do tego celu
ale do tego wszystkiego jest potrzebna ekipa proponuje posszukac ekipy pozdrawiam teodor

jeszcze jedna sprawa o której zapomnialem na pekniecia scian proponuje dac siatke elewacyjna jezeli niepomoze to napewno niezaszkodzi

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 767 Grupa: Technologie... Jak ktoś działa przy drogówce i szuka solidnego podwykonawcy, to https://rad-pol.pl ma w ofercie zarówno budowę, jak i remonty dróg. Sprzęt, ludzie, zaplecze....
  • Sypialnia Liczba postów: 58 Grupa: Technologie... Powiedzenie „spać jak dziecko” sugeruje, że najmłodsi cieszą się niezakłóconym, spokojnym odpoczynkiem w nocy. Aby jednak tak było, muszą mieć zapewnione odpowi...
  • jaka otwornica do gresu ? Liczba postów: 6 Grupa: Technologie... Wybór odpowiedniej otwornicy to podstawa precyzyjnej pracy z różnymi materiałami, od miękkiego drewna po twardy beton czy właśnie gres. Kompletną ofertę w tym z...
  • Interentowy sklep budowlany Liczba postów: 128 Grupa: Technologie... Teraz jest mnóstwo internetowych sklepów budowlanych. Tak naprawdę wszystko można kupić online. Z tym, że moim zdaniem lepiej kupować w sklepach specjalizującyc...
  • agencja Liczba postów: 12 Grupa: Technologie... Ze swojej strony mogę polecić https://rodin.pl. Kompleksowo zajmują się marketingiem B2B. Ich działania zawsze przewyższają oczekiwania.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19741 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 114

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >