offline ![]() MariuszJab inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Londa93 praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() haliska3 praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() Sulb89 praktykant
![]() |
|
| |
![]() Gość: Wester praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Wester praktykant |
|
| |
offline ![]() Ben123 praktykant
![]() |
Takie rolety to same zalety, według mnie. Izolują, eliminują szkodliwe działanie promieniowania UV, od którego wszystko w domu blaknie i płowieje, umożliwiają kontrolę nasłonecznienia, co jest przydatne szczególnie w letnie poranki... Także chronią przed nagrzewaniem się domu przez cały dzień. Manualne rolety wymagają troszkę czasu, ale automatyczne? Kosztują więcej, ale to wydatek opłacalny jak najbardziej. Może po czasie staną się nieco awaryjne, ale od tego jest serwis. U nas na razie takich awarii nie odnotowaliśmy:-) |
| |
offline ![]() kazia7474 praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() ottenjeden fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() dekar praktykant
![]() |
|
|
czy warto zamontować automatyczne rolety?
«
Powrót do grupy: Inteligentny dom
Ostatnio na forum
- Szukam klepsydry do sauny Liczba postów: 13 Grupa: Inteligentn... https://chilismenu.info/ typically runs in most U.S. locations from about 3 PM to 6 PM on weekdays (some locations also offer it all day on weekends), offering....
- Wentylacja mechaniczna Liczba postów: 81 Grupa: Inteligentn... Z ciekawości zajrzałam na https://ventars.pl, bo temat rekuperacji przewijał się w kilku rozmowach o energooszczędnym domu. Strona wygląda konkretnie – zero lan...
- Układ paliwowy Liczba postów: 4 Grupa: Inteligentn... With simple one-touch gameplay, Stickman Hook captivates players with its realistic physics and fast-paced gameplay.
- moskitiery drzwiowe warszawa Liczba postów: 22 Grupa: Inteligentn... Z własnego doświadczenia mogę polecić montaż moskitier na okna. To świetny sposób, żeby latem cieszyć się świeżym powietrzem bez obawy o owady w domu. U mnie sp...
- Jak dbać o rolety, aby zachować ich żywotność? Liczba postów: 4 Grupa: Inteligentn... W temacie rolet do domu czy firmy warto zerknąć na ofertę Rol-Art to producent rolet Kielce. Dziś to jeden z najbardziej rozpoznawalnych graczy na rynku. Mają n...