dach

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

20 października 2013, 23:25

Zgadzam sie: good 0 bad

Mi osobiście najładniej wygladają dachy zrobione z dachówki, obecnie poszukuje jakiś ciekawych dachówek na swój dach, czy może ktoś coś ciekawego poleci?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 października 2013, 10:03

Dachówka może jest i droższa, ale za to prezentuje się o wiele lepiej niż blachodachówka.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 października 2013, 10:57

ja tez uwazam ze jak juz robic to porzadnie, a porzadnie to dachowka :) jakos jestem tradycjonalista

Zgłoś | Cytuj | Link

31 października 2013, 19:40

miałem juz jakies typy swoje co do marki i modelu ale nie jestem do konca przekonany, czy ktos z was moze cos zaproponuje?

Zgłoś | Cytuj | Link

4 listopada 2013, 23:14

ja akurat mam brasa, a teraz widzialem ze maja nowe technologie. widziales ta? http://www.monier.pl/produkty/dachowki-betonowe/technologia- protegon.html

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 listopada 2013, 10:05

Ja również mogę polecić np: Braasa. Może Cie to zaciekawić bo mają akurat duuuże promocje.

http://www.superdekarz.pl/jesienne-dachobranie-z-marka-braas /

Zgłoś | Cytuj | Link

13 listopada 2013, 21:15

noo to dla kogos kto wlasnie jest w trakcie budowy albo nawet szykuje sie na wiosne to super okazja! ja tego szczescia nie mialem zeby na promocji kupowac :/

Zgłoś | Cytuj | Link

14 listopada 2013, 10:30

Buchu: Czyżbyś się delikatnie pośpieszył? Nie martw się ja też kupowałem po normalnej cenie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

15 listopada 2013, 21:08

Promocja bardzo kuszaca :D każdy zaoszczędzony grosz na budowie jest na wage złota, a tak można miec, czytając opinie, solidną dachówke w bardzo korzystnej cenie, podoba mi si to :)

Zgłoś | Cytuj | Link

16 listopada 2013, 13:39

Na dachu nie ma co oszczędzać, ale jezeli jest taka mozliwość i dodatkowo promocja to dlaczego nie ?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Chcę rozbudowac poddasze. Liczba postów: 11 Grupa: Robimy dach Fachowcy świadczący usługi dla domu lub mieszkania, oprócz przeprowadzania napraw, powinni również doradzać w wyborze najlepszego sposobu usunięcia usterki i do...
  • Dach ,papa termozgrzewalna Liczba postów: 53 Grupa: Robimy dach Aby konstrukcja dachu na wiele lat zachowywała swoją estetykę i trwałość, powinieneś pamiętać o użyciu wysokiej jakości materiałów na podbitkę dachową. To jeden...
  • Remont dachu i malowanie Liczba postów: 24 Grupa: Robimy dach Nowoczesne wnętrza coraz częściej łączą kuchnię z salonem, dlatego kuchnie na wymiar w Poznaniu stają się dla wielu osób naturalnym rozwiązaniem. Przeglądając o...
  • Jakie wkrety wybrać ? Liczba postów: 7 Grupa: Robimy dach Mogą być jak najbardziej takie ale musisz pamiętać aby były wykonane ze stali nierdzewnej.
  • malowanie dachu z blachy Liczba postów: 155 Grupa: Robimy dach Przy zardzewiałym dachu najpierw trzeba ocenić, czy blacha jeszcze się trzyma, czy już kwalifikuje się do wymiany. Rdza wymaga mechanicznego oczyszczenia do zdr...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20412 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 314

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >