dach

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 25 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

29 czerwca 2015, 18:32

Zgadzam sie: good 0 bad

No to prawda :) Ale bardzo dobrze, że jest to widoczne i można sporo się dowiedzieć. Ja jestem zdumiony, że dachówki Braas mają takie zabezpieczenia, których konkurenci na pewno by się nie powstydzili :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 lipca 2015, 23:06

No ja też jestem zdziwiony, zabezpieczeniami, ale nadal bardziej dziwi mnie treść tej strony, bo jest wyjątkowo dobra.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 lipca 2015, 20:42

Bardzo dobry opis, ale oferta nie za wielka. A teraz warto wspomnieć o promocji Modny kolor 2015, gdzie na wiele modeli dachówek betonowych w tym nawet nowości z CISAR oraz ceramicznych w kolorze czarnym są na obniżce 15 % :)

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lipca 2015, 10:59

Ojj warto. No w ofercie brakuje ceramiki, która jest lepsza od betonu i to właśnie mnie dziwi, że mają tylko część ich oferty

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lipca 2015, 15:41

A jaki planujesz system orynnowania do tego? Jeżeli metalowe to lepiej będą prezentować się z blachodachówką. Są też ogólnie wytrzymalsze - http://struga-rynny.pl/zalety-stalowych-rynie n/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 lipca 2015, 17:57

Jeżeli chodzi o orynnowanie to mam PCV ze Stabicor, więc nikt mnie nie namówi juz na metolawe chyba nigdy :). A co do pokrycia to tylko dachówka szczególnie, że teraz jest wspomniana fajna promocja na Modny Kolor :)

Zgłoś | Cytuj | Link

9 lipca 2015, 11:57

http://ezelazny.pl/aktualnosci/rynny-plastikowe-czy-metalowe / I dlatego uważam, że takie Stabicor są lepszym wyborem.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 lipca 2015, 20:28

O właśnie bardzo dobrze, że to wrzuciłeś to porównanie, które jest bardzo ładnie przedstawione i tu już wszystko jest chyba o tym porównaniu pokazane :)

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lipca 2015, 22:49

Dokładnie tak. W dodatku sam mam od ładnych kilkunastu lat rynny PCV i sprawują się bez zarzutu. Wolę odejść od drogich stalowych rynien i mieć PCV sporo taniej.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lipca 2015, 13:33

Nelksamp i Creaton są godne polecenia, zgadzam się, ale cena nie zawsze wesoła. Warto poszukać czegoś podobnej jakości, a w trochę bardziej przystępnych widełkach. Np. taka dachówka staroklasztorna w Warszawie to koszt około połowy nelskampa, a wygląd i jakość bardzo zbliżona.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 25 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jaka dachówka - Wienerberger czy Tondach? Liczba postów: 9 Grupa: Robimy dach Jeśli porównujesz Wienerberger vs Tondach, to warto wiedzieć, że dziś obie marki należą do jednej grupy, https://www.nbiappointmentsph.ph/ bo Tondach działa pod...
  • spadek dachu w stronę sąsiada Liczba postów: 4 Grupa: Robimy dach To jest właśnie jeden z tych tematów, gdzie „jakoś to będzie” potrafi później skończyć się wieloletnim konfliktem z sąsiadem. Spadek dachu, odprowadzenie wody i...
  • Jakie wkrety wybrać ? Liczba postów: 12 Grupa: Robimy dach Potrzebuje naprawdę wytrzymałych wkrętów.
  • jak uszczelnić dach Liczba postów: 20 Grupa: Robimy dach Today, many men choose the girlfriend experience due to their feelings of loneliness. The men could be experiencing a crisis in their lives due to a recent brea...
  • Gonty bitumiczne cambridge Liczba postów: 22 Grupa: Robimy dach A co powiecie w takim razie na dachówkę betonową CISAR od Braas? Ja uważam, że to świetna opcja zarówno ze względu na trwałość (szacowana na 100lat, dobre warun...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21136 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 445

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */