offline balbinka majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline nezi5 fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline widar fachowiec
|
Oczywiście, że tak. Grzejniki dekoracyjne, nie tracą swoich właściwości cieplnych, kosztem atrakcyjnego wyglądu. Są one zwykle tak konstruowane, aby jak najlepiej oddawały ciepło. Też mi się podobają, zresztą sami zobaczcie jakie ładne grzejniki dekoracyjne znalazłem :) |
|
| |
offline karliczek doświadczony
|
|
|
| |
offline bud fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Szalonymax majster
|
|
|
| |
offline widar fachowiec
|
A jak wam podoba się taki grzejnik dekoracyjny?
|
| Ten post był edytowany przez widar dnia: 11 kwietnia 2011, 10:39 | |
|
| |
offline jakub zawadzki kierownik
|
a ja myślę, że jednk nie wszystkie firmy oferują dobre grzejniki dekorcyjne. Ważne jest żeby zwrócić uwagę na znanych, spradzonych producentów a nie inwestować w grzejnik, który i owszem jest ładny a potem się okazuje, że nie grzeje. Tak jak np grzejniki jak wyżej z leroy merlin. Może to i ładne, ale czy dobrze grzeje miałbym poważne wątpliwośći. A jednak to jest podstawowa funkcja jaką ma spełnić grzejnik. |
|
| |
|
a ja myślę, że jednk nie wszystkie firmy oferują dobre grzejniki dekorcyjne. Ważne jest żeby zwrócić uwagę na znanych, spradzonych producentów a nie inwestować w grzejnik, który i owszem jest ładny a potem się okazuje, że nie grzeje. Tak jak np grzejniki jak wyżej z leroy merlin. Może to i ładne, ale czy dobrze grzeje miałbym poważne wątpliwośći. A jednak to jest podstawowa funkcja jaką ma spełnić grzejnik. |
|
| |
|
|
|
|
dekoracyjne grzejniki
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Blog o dekoracji wnętrz Liczba postów: 12 Grupa: Ciekawe pom... You start as a small worm, get bigger by eating other worms who try to do the same. Snake io How long can you survive?
- Jaka aranżacja łazienki ? Liczba postów: 532 Grupa: Ciekawe pom... Jeśli chodzi o wykończenie wnętrza, to ja przy wyborze grzejnika zwracam uwagę nie tylko na jego funkcję, ale też wygląd. W Art Grzejniki znalazłam osobną kateg...
- praca gdzie Liczba postów: 7 Grupa: Ciekawe pom... Po kilku latach wykonywania tej samej pracy może pojawić się przekonanie, że obecny zawód nie daje już satysfakcji albo możliwości dalszego rozwoju. Nie oznacza...
- żywe raki Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom...
- Sklep meblowy zona-design opinie Liczba postów: 15 Grupa: Ciekawe pom... Dzięki za informację. zamówię ten narożnik ze sklepu zona-design jest naprawdę ładny i za niską cenę.