dekoracyjne grzejniki

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

30 września 2011, 10:13

Zgadzam sie: good 0 bad

[quote=Filip.Ru]Gten grzejnik to bajka, moje pytaie jest tylko takie? jak to
ogrzewa pomieszczenie gdy porownamy z innym odbiornikiem,
plytowy ewentualnie podlogowka?

Powiem Ci szczerze, że nie wiem. Trzeba by się zapytać bezpośrednio w sklepie. Ale myślę, że w łazience - oczywiście jeśli nie jest mega rozmiarów - jest naprawdę ciepło:)

Wiesz, tak jak powiedział @iciesla - producenci sprzedając takie cuda muszą to brać pod uwagę. Ludzie, jak widać, coraz częściej zwracają na to uwagę.
Ostatnio w badaniach społecznych wyszło, że w Polsce przestała już liczyć się tak bardzo cena, ale jakość i funkcjonalność.
Producenci też muszą się tym wymaganiom podporządkować, inaczej nic nie sprzedadzą.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 września 2011, 11:02

oj ja chyba też, mogłabym przeczekac całą zimę bez grzejnika, żeby mieć potem takie cudeńko!!! zartuje oczywiście, ale pomysl i projekt pozytywnie mnie zaskoczyl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 września 2011, 11:02

oj ja chyba też, mogłabym przeczekac całą zimę bez grzejnika, żeby mieć potem takie cudeńko!!! zartuje oczywiście, ale pomysl i projekt pozytywnie mnie zaskoczyl

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2011, 13:39

no to rewelacyjnie, chociaz szkoda ze to tylko projekt, z pewnoscia bym sie skusila, licze na realizacje projektu ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2011, 13:59

No nie tylko Ty :))

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 października 2011, 01:02

oprócz jakości i funkcjonalności ludzi zaczynają coraz większą uwagę przywiązywać do designu. Każdy chce mieć stylowo urządzone cztery kąty, więc każdy szuka oryginalności w dodatkach, kolorach, urządzeniach itp

Zgłoś | Cytuj | Link

1 października 2011, 15:44

no skoro np ktos robi remont maluje mieszkanie, wymienia meble a ma grzejnik sprzed 30lat to wiadomo ze go wymieni, tak zeby pasowal do reszty czyli dodatkowo ladnie wygladal :)

Zgłoś | Cytuj | Link

4 października 2011, 12:51

tak, projekt to narazie, ale wiecie, jak to jest, do produkcji prędzej czy pozniej wprowadzą, a zeby bylo prędzej, to trzeba ich zwyczajnie ponaglać;)...to jak? piszemy maile kazdy z osobna do termy o wprowadzenie grzejnika?;D

Zgłoś | Cytuj | Link

4 października 2011, 13:09

jasne ze tak, ja jestem za, bo sama bym z checia widziala taki u siebie w domu :)

Zgłoś | Cytuj | Link

4 października 2011, 17:03

zgadzam sie z toba Anna, jesli juz robic remont to wymienic wszystko a tym tez oczywiscie grzejniki :) a co do maila ja też się dołącze! :D jak zbierze nas sie wieksza grupa to moze cos z tym zrobia.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Overchat AI Liczba postów: 5 Grupa: Ciekawe pom... 250% саламдашуу бонусу жана 180 фриспин – бул мүмкүнчүлүктөр дүйнөсүнө кеңири чакыруу. Ал башталгычтарга ишеним берип, тажрыйбалуу оюнчуларга горизонтторду кеңе...
  • Astronaut Game Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... I wanted to share my thoughts about the Astronaut Game because I’ve been trying it for a while and it really caught my attention in a surprising way. At first g...
  • Banger Liczba postów: 10 Grupa: Ciekawe pom... Thank you very much!
  • Nowoczesne rozwiązania w kuchni Liczba postów: 394 Grupa: Ciekawe pom... Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie różnego rodzaju woreczki do chleba i laminaty spożywcze? Ważny jest dla mnie szeroki wybór produktów. Ostatnio...
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 131 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20248 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 193

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >