deweloper we Wrocławiu

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 27 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

7 listopada 2012, 15:17

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja wiem kogo nie warto polecać - ekipa budująca "Mała Toskanie" Kolejne opóźnienia w odbiorze przerażają

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 listopada 2012, 20:37

Awbud? dużo słyszałem - ktoś ma wiedzę na temat ich terminowości?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 listopada 2012, 21:46

jak na waurnki tego co się we Wroclawiu buduje, awbud jest szczytem terminowości

Zgłoś | Cytuj | Link

12 listopada 2012, 12:22

Ale to komplement, czy pojazd po wrocławskich firmach? ja tam słyszałem, że są ok

Zgłoś | Cytuj | Link

13 listopada 2012, 23:55

są OK, nie miałem żadnej obsuwy w terminach ;)
a we Wrocławiu nie często się to zdarza :D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 listopada 2012, 12:01

ja na swoje mieszkanie czekam za długo, bo już drugi raz przesunęli odbiory na "małej toskanii" A mój znajomy kupił w awbudzie - ma szansę na święta na nowym "M"

Zgłoś | Cytuj | Link

15 listopada 2012, 17:16

kurcze, może ten awbud faktycznie jest dobry - gdzie to biuro?

Zgłoś | Cytuj | Link

15 listopada 2012, 19:18

właśnie dużo osób chwali firmę Gant,czyli coś w tym musi być, napiszcie co dobrego o tej firmie słyszeliście

Zgłoś | Cytuj | Link

16 listopada 2012, 11:04

Użytkownik mario_kruk napisał: właśnie dużo osób chwali firmę Gant,czyli coś w tym
musi być, napiszcie co dobrego o tej firmie słyszeliście

ja nic dobrego nie słyszałem, a złych rzeczy nie przytoczę przez grzeczność

Zgłoś | Cytuj | Link

16 listopada 2012, 16:19

Jak dla mnie na każdego dewelopera znajdą się "Złe rzeczy", wystarczy wejść na fora mieszkańców bloków, jedni nic nie narzekają i wszytsko okej z ich mieszkaniami, a drugim ściany pękają, taka loteria trochę:)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 27 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• kupno mieszkania Liczba postów: 832 Grupa: Nieruchomoś... Przy kupnie mieszkania najważniejsze to skupić się na stanie technicznym budynku, realnych kosztach eksploatacji i tym, jak wygląda okolica w praktyce, a nie ty...
  • Mieszkanie w Warszawie, czy pod miastem? Liczba postów: 207 Grupa: Nieruchomoś... To już mocno zależy od stylu życia. Mieszkanie w Warszawie to wygoda, komunikacja, zero dojazdów i dużo oszczędzonego czasu — ale za to metraż jest mniejszy, a....
  • Budner i nowa inwestycja Liczba postów: 16 Grupa: Nieruchomoś... Przy nowych inwestycjach deweloperskich dużo zależy od tego, jaki standard faktycznie zostanie oddany, a nie tylko tego, co jest na prospekcie. Warto podpytać o...
  • Janpul Liczba postów: 3824 Grupa: Nieruchomoś... Z firmami tego typu bywa różnie - sporo zależy od konkretnej ekipy, która akurat realizuje zlecenie. Jedni ludzie są zadowoleni, inni narzekają na kontakt albo....
  • Mieszkania w Warszawie Liczba postów: 40 Grupa: Nieruchomoś... Podpisywaliście kiedyś cesję umowy deweloperskiej? Ja ostatnio zdecydowałem się na zakup nieruchomości od dewelopera. Bardzo pomocny okazał się dla mnie artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20494 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 274

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >