dobre drzwi wewnętrzne

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

20 lipca 2020, 21:23

Zgadzam sie: good 0 bad

Dobre drzwi można kupić w firmie dobredrzwi.pl :-) To firma, która mieści się w Bykowie, ale ma różne oddziały i obejmuje swoim zasięgiem niemal całą Polskę, więc warto. A wybierać można spośród topowych producentów drzwi.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 lipca 2020, 20:53

Moje ulubione drzwi wewnętrzne pochodzą od www.omikronkoszalin.pl W ostatniej chwili zdecydowałem się na ten zakup, a zalecił mi go znajomy. Dobrze, że go posłuchałem gdyż mój dom sporo przez to zyskał!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lipca 2020, 13:24

Użytkownik Gość: Veslen napisał: Dobre drzwi można kupić w firmie dobredrzwi.pl :-) To
firma, która mieści się w Bykowie, ale ma różne
oddziały i obejmuje swoim zasięgiem niemal całą Polskę,
więc warto. A wybierać można spośród topowych
producentów drzwi.

Plus za dużą ofertę producentów i to, że są tam różne produkty z różnych kategorii np. DRE, Erkado i Pol-Skone wyprodukują podobne jakościowo drzwi różniące się dość istotnymi niuansami ale nadal to jedna grupa drzwi. Różnice są istotne jak ktoś zwraca na takie rzeczy szczegóły - np. w Erkado można zamówić drzwi z lakierowaną ościeżnicą w rewersie, a w niektórych firmach w rewersach można zamawiać tylko ościeżnice w okleinie.
To samo CAL czy Stolpaw - małe ale istotne różnice w drzwiach. No i do tego dobrze, że widać tam ciągle jakieś szkolenia co ja osobiście bardzo cenię u mojego pracodawcy.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 września 2020, 10:55

Co prawda tylko 4 producentów i każdy ma drzwi z MDFu. Plus za to, że chociaż firmy maja porządne w ofercie - Erkado i Porta mówi jakością same za siebie. Szkoda tylko, że nie ma drzwi drewnianych u nich.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 listopada 2020, 13:42

Zastanawiam się, skoro tyle wiecie na ten temat, czy może ktoś z was mógłby mi doradzić gdzie najlepiej jest wybrać się po drzwi łomża. Jeśli znacie jakąś dobrą i sprawdzoną firmę, będę wam wdzięczny za namiary na nią

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 listopada 2020, 14:21

Szukaj firmy oferującej drzwi z montażem. Dziękitemu będziesz mógł kupić sobie je na 8% vat. Plus taki, że albo masz drzwi tańsze albo możesz kupić sobie np. drzwi w lepszej okleinie. Popatrz nawet proste wyliczenie dla popularnych Magnolii z Erkado.
449zł skrzydło + 23% vat=552,27zł + montaż 100zł+8%vat = 108zł = całość 660,27zł brutto

To jest cena podstawowej okleiny. Teraz mocniejsza okleina Premium + montaż ale na 8% VATu wszystko.
539zł netto za skrzydło + 100zł netto za montaż +8%vat na całość = 690,12zł brutto
Realnie masz +30zł brutto do 1 sztuki skrzydła i masz je w dużo mocniejszej okleinie. Warto w ten sposób szukać salonu gdzie kupić ale i też zamontują Ci drzwi.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 lutego 2021, 09:46

tinder login, tinder app
browse tinder for free

Zgłoś | Cytuj | Link

22 marca 2021, 07:44

Faktycznie jeśli chodzi o ofertę https://drewnianedrzwi.com/ to potwierdzam, że mają tych rożnych propozycji bardzo dużo i między innymi są dobrze przygotowani jeśli chodzi o drzwi drewniane więc jak dla mnie pod tym kątem ta oferta zdecydowanie się wyróżnia i myślę, że warto się na ich propozycje zdecydować.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 czerwca 2021, 11:26

Wstawiłem w pubie takie drzwi http://www.meblerevia.com/oferty/drzwi-debowe-wewnetrzne.htm l i świetnie się sprawdzają. Myślę, że zapewniają większą prywatność, jakby to dziwnie nie zabrzmiało. Po prostu doskonale wydzielają przestrzeń. Dogadałem się z producentem, też na montaż, więc tutaj możesz trochę zaoszczędzić moim zdaniem. Dużo możliwości regulacji. Odpowiednio zabezpieczone, klamki chodzą płynnie, zawiasy solidne, wszystko sprawdziłem. Marka godna zaufania. Też na Allegro możesz potwierdzić o nich pozytywne opinie.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lipca 2021, 13:03

Wewnętrzne drzwi drewniane okazały się tym, za czym rozglądaliśmy się przez tyle czasu. Przede wszystkim chodziło tutaj konkretną jakość , która absolutnie sprostała moim wymogom na tym polu. Rozwiązania zaproponowane przez http://bona.pl/drzwi.html to dokłądnie to, czego szukaliśmy my i nasz nowy domek!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Chemia budowlana Liczba postów: 60 Grupa: Montujemy o... W budowlance chemia to oczywisty temat, ale mało kto zdaje sobie sprawę, jak szeroko używa się jej też w innych branżach. Tu możecie przeczytać gdzie wykorzystu...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 549 Grupa: Montujemy o... Aluhaus jak najbardziej na TAK. To samo Hormann. Szkoda tylko, że mało jest tam takich tańszych opcji. Mogliby coś pokombinować i dać chociaż po 1 serii tańszej...
  • Wymiana drzwi wewnętrznych Liczba postów: 48 Grupa: Montujemy o... Super jeśli mamy środki i możliwości, aby wymienić na nowe drzwi wewnętrzne. Cały dom może wyglądać inaczej. I nawet jeśli dalej mamy stare futryny drewniane ,....
  • Okna do domu Liczba postów: 77 Grupa: Montujemy o... Szukacie dobrych okien i montażystów w mazowieckim, to plecam wam firmę stolarka premium
  • drzwi do mieszkania Liczba postów: 39 Grupa: Montujemy o... Z tego co widzę to tam mają tylko drzwi aluminiowe nakładkowe, choć patrząc na przekroje to raczej nazwa jest nie do końca fortunnie użyta. Nie znam osobiście n...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19983 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 90

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >