ekipa z pv potrzebna

« Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom

28 września 2022, 12:51

Zgadzam sie: good 0 bad

Sprytnej firmy dobrze zatowarowanej urządzeniami OZE potrzebuje.
Nie tylko fotowoltaika ale i pompa ciepła potrzebna. Gdyby firma handlowała jeszcze energią to już w ogóle byłoby super lub innymi nośnikami energii. Szukam w internecie i niestety nie znajduje.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 września 2022, 10:30

A znam jedną i mogę nawet polecić. Zamontowali mi w zeszłym roku fotowoltaikę, dość dużą maksymalną mikro czyli prawie 10 kwp (fachowo zrobiona działa bezawaryjnie). A we wrześniu kupiłem u nich paliwo do mojego kociołka najwyższej generacji – sztygar ultra. Z tego co wiem firma jest multienergetyczna czyli handluje nie tylko urządzeniami oze ale i paliwami oraz niedługo energią – nazywają się Synergio i mają sporo przedstawicielstw w województwach. Zadzwoń podpytaj. Teraz chyba norma, ze czeka się na pompy ciepła. Produkcja nie nadąża za popytem. Ale niedługo ma się to zmanić bo fabrykę – Daikin - będzie budować właśnie pomp ciepła w strefie ekonomicznej w Łodzi, żeby zaopatrzyć cała Europę, a potrzeby mamy spore – 50 mln pomp by uniezależnić się od paliw kopalnych tyrana Władimira P.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 listopada 2022, 12:53

U mnie w mieście teraz wiele osób się decyduje na fotowoltaikę i firma https://www.polenergia-pv.pl ma jak widzę pełne ręce roboty, ale raczej dobrze im to wychodzi bo nie słyszałem żeby na nich ktoś z sąsiadów narzekał

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Can Assignment Helper Save Time for University Wor... Liczba postów: 1 Grupa: Ekologiczny... Managing university workload can feel overwhelming, especially when deadlines, exams, and personal tasks all come together. Many students look for smart ways to...
  • Biuro nieruchomości Tarnów Liczba postów: 6 Grupa: Ekologiczny... Użytkownik jevimufewiwe napisał: Brzmi jak coś, co może się przydać osobom z okolic Tarnowa, zwłaszcza jeśli ktoś myśli o kupnie, sprzedaży albo wynajmie nieruc...
  • energooszczędność = trzymanie ciepła Liczba postów: 4 Grupa: Ekologiczny... Wbrew pozorom jest na to bardzo proste rozwiązanie opracowane przez Schuco. Mowa tutaj o systemach wentylacji zintegrowanych z oknami aluminiowymi lub PVC o świ...
  • budowa domu szkieletowego Liczba postów: 7 Grupa: Ekologiczny... Cieszę się, że pytasz o komfort cieplny domów! Jeśli szukasz solidnych rozwiązań, polecam odwiedzić https://nullsbrawls.net.pl/ – to świetne źródło, gdzie znajd...
  • Ekologiczne materiały Liczba postów: 44 Grupa: Ekologiczny... Enhance team cohesion with business shirts with logo. Crafted from breathable fabrics, these shirts deliver quality and comfort throughout the workday. Ideal fo...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20799 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 206

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >