Gość: beulahgk4 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: BOSFep praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: ROSFep praktykant |
|
|
| |
Gość: Kara999 praktykant |
Moim zdaniem lepiej sprawdzić okna w systemach Schuco produkowane przez firmę R&M Alufasady z Jędrzejowa. Są bardzo dobrze dopracowane, przemyślane pod każdym względem i mają efektowny, panoramiczny design. Można spojrzeć na galerię ich realizacji: www.rim.com.pl/pl/rezydencje |
|
| |
Gość: BOSFep praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Pingwin44 praktykant |
Jak dla mnie jeśli ekskluzywne okna, to tylko w systemach Schuco. Mają efektowny, panoramiczny design i są dostępne nawet z wykończeniem z naturalnego drewna od strony wewnętrznej. Warto sprawdzić, jakie są możliwości np. w salonie firmy Mitbau z Wrocławia, uważam, że nie maja sobie równych. |
|
| |
Gość: Alesko2 praktykant |
Okna mogą wyglądać świetnie, ale bez dobrego uszczelnienia szybko pojawią się problemy. Dlatego trzeba o to zadbać na etapie budowy już! nie zapominajcie o tym. Na przykład Taśmy Tesa i 3M pomagają tego uniknąć, bo zachowują swoje właściwości nawet w trudnych warunkach pogodowych. |
|
| |
Gość: olek2 praktykant |
|
|
|
ekskluzywne okna aluminiowe
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Wstawianie drzwi Liczba postów: 15 Grupa: Montujemy o... Witam, zaproponuję Autoryzowanych Montażystów Porty ich lista jest dostępna na stronie producenta. Współpracuję z dwoma takimi ekipami i muszę pochwalić. Pozd...
- Czy to dobra firma? Liczba postów: 9 Grupa: Montujemy o... Znajomi mają różne drzwi i różne opinie o nich.Trzy lata temu kupiłem Zbigmet i sprawuje się dobrze.Teraz muszę kupić drugie do domu dla dzieciaka i z tego co s...
- System drzwi przesuwnych - jaki wybrać Liczba postów: 156 Grupa: Montujemy o... Podoba mi się, że na tej stronie opisali plusy i minusy rozwiązania z drzwiami przesuwnymi. Z plusów należy dodać to, że w przypadku drzwi chowanych w ścianę mo...
- Okna, drzwi, bramy garażowe + montaż Liczba postów: 30 Grupa: Montujemy o... Użytkownik daniel45 napisał: Witam ;) Zastanawiam się nad stolarką aluminiową u mnie w domu. Słyszałem, że takie okna są bardziej wytrzymałe na warunki zewnętrz...
- Drzwi do piwnicy Liczba postów: 45 Grupa: Montujemy o... Warto czytać negatywne opinie o wybranej firmie. Te są na pewno prawdziwe. Jeśli powtarza się jakaś rzecz na co narzekają ludzie to warto to sprawdzić. Tylko ta...