figury na stropie

« Powrót do grupy: Robimy stropy i podłogi

11 maja 2007, 16:59

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam, jestem na etapie zbrojenia stropu (robie go sam), nie wiem jaki krztałt powinny mieć figury, czy środkiem drut musi isć dołem a bliżej ścian ma być wygięty ku górze czy raczj na odwrót. Pytałem sie sie dwóch różnych fachowców, ale jeden mówi odwrotnie niż drugi. Który zna się na rzeczy, a który raczej nie powinien zajmować sie budownictwem? Proszę o pomoc w wyjaśnieniu tej sprawy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 maja 2007, 11:27

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 maja 2007, 10:58

Witam.
W projekcie mam strop TERIVA, ale ja chcę go wykonać w podany powyżej sposób. Co się może stać jak figur będą środkiem górą a przy murach dołem?

Zgłoś | Cytuj | Link

13 maja 2007, 22:15

Zgłoś | Cytuj | Link

15 maja 2007, 03:01

Michał: trzymaj się projektu!
Co do Twego pytania: pręty nośne dołem, ale część dołem na całej rozpiętości a część ma być odgięta w pobliżu podpór. Jednak sam nie rób niczego! Masz Teriva? Buduj zgodnie z projektem.

BAZA DORADZTWA BUDOWLANEGO BDB
Chcesz więcej informacji? Wejdź i pytaj.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 sierpnia 2026, 09:44

Due to the fact that the gameplay is dependent on physics, even minor alterations to the player's aim and power might result in significantly different outcomes. Both patience and precision are essential ragdoll hit. Considering that there are no additional buttons or complicated mechanics, players are free to concentrate solely on time, angles, and gaining a knowledge of the ragdoll physics that are present in each level.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21193 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 358

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */